​Не стати жертвою недобросовісної реклами: Популярні способи профілактики грипу, які ніколи не допоможуть

Особливо небезпечний штам "Мічиган" - новий вид свинячого грипу. За кілька днів викликає важку пневмонію. Смертність від вірусу досягає 10%. Вакцин немає. Цієї осені українські лікарі очікують зростання кількості хворих на 14%.

У 2017-18 роках в Україну прийдуть три штами грипу - "Гонконг", "Брісбен" і "Мічиган". Аби убезпечитися від цих вірусів, варто знати дієві засоби профілактики. Адже деякі з популярних - марні та навіть шкідливі повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Медична маска. Її не можна вважати повноцінним фільтром, який очищує навколишнє повітря. Маска захистить лише від чхання та кашлю інфікованої людини при короткочасному спілкуванні або при зустрічі на відкритому повітрі. Якщо ж ви знаходитися тривалий час в одному приміщенні з хворим — вона не допоможе.

Противірусні препарати. Насправді ліків від грипу не існує. Ефективність тих пігулок чи сиропів, які можна знайти в аптеці, не доведена. І більшість цих "ліків" заборонені в Європі та США. Особливо небезпечними науковці вважають стимулятори вироблення інтерферону та імуностимулятори. Перші препарати можуть спровокувати смертельне порушення обміну речовин у скелетній мускулатурі. Другі — викликати аутоімунні захворювання.

Оксолінова мазь. Зазвичай нею користуються 1-2 рази на добу. Саме таке застосування мазі є небезпечним: за дві години на площі нанесення накопичуються віруси. Якщо своєчасно "відпрацьовану" мазь не витерти, грипу досить легко потрапити в дихальні шляхи. Тому оксолін можна використовувати лише за правильною схемою: змінювати шар препарату кожні 2 години. Також треба змащувати не тільки вхід до носу, але і ніздрі зсередини.

Особливий план? Українець пішов воювати за Росію, а потім розстріляв окупантів

неділя, 5 травень 2024, 6:56

Військовослужбовець російської армії розстріляв шістьох командирів із 70-ї мотострілецької дивізії ЗС РФ. Про цеповідомив журналіст Юрій Бутусов, посилаючись на джерела з боку противника. З’ясувалося, що чоловік був місцевим мешканцем одного з захоплен...

Продовжив "подвиги": Убив 8 товаришів по службі та пішов на війну - росіянин-рецидивіст в Україні вбив ще п'ятьох військових РФ

неділя, 5 травень 2024, 6:50

Російський військовий Раміль Шамсутдінов, який розстріляв 8 товаришів по службі у 2019 році і відбував покарання, вирушив на війну проти України, де застрелив п'ятьох росіян. . Вбивство, яке нібито намагаються приховати, сталося декілька днів назад. ...