Не тільки бджоли: Сусідів Віктора Ющенка дістали його кози і барани

Екс-президент Віктор Ющенко добудовує етнографічний музей в Безрадичах (20 км від Києва), на території якого відкриє хату Шевченка.

Кози і барани екс-президента Ющенка під Києвом дратують сусідів. Фото: Вісті.

Віктор Ющенко будує там хату, вкриту очеретом, за кресленнями Тараса Шевченка, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

"Сам Шевченко не зміг її побудувати свого часу, ось Віктор Андрійович вирішив це зробити за нього. Поруч зводиться церква. Це буде невеликий музей. Думаю, до Великодня відкрити його не встигнемо, але восени може бути. У музей прийти зможе будь-хто", - каже племінник екс-президента Ярослав Ющенко.

Зазначимо, що на територію маєтку екс-президента охорона нікого не пускає. "Віктора Андрійовича сьогодні немає. Він буває тут наїздами, гостей любить. Може, і вас би пустив, якби застав", - повідомив журналістам охоронець.

Навколо маєтку викопаний рів з водою, шириною метра два, по сусідству - дачний кооператив.

"Даремно він тут скотний двір завів, так близько від дому, - скаржиться сусід Ющенка. - Днями стайні чистили, так на вулицю неможливо було вийти. Говорив йому, ну хто так будує! Забір в воду заходить, не підійти, чи не почистити. Він обіцяв переробити, але не зібрався. А тепер в цій воді бобри завелися. Один сливу мені об'їв, нору викопав метра півтора в діаметрі. І що з ним робити, він же занесений в Червону книгу?"

Інші сусіди нарікають, що президентські кози і барани об'їдають їх сади. Нагадаємо, екс-президент України Віктор Ющенко перебрався до свого маєтку в Безрадичах кілька років тому.

Чоловік відмовився від мобілізації через пораду брата-військового: Стало відомо, чим це закінчилось

п’ятниця, 3 травень 2024, 14:58

У Чернівецькій області до 1 року та 10 місяців обмеження волі засудили чоловіка, який отримав повістку, проте ухилився від мобілізації. На суді він заявив, що в армію не пішов, оскільки його брат-військовий порадив уникати служби. Про це йдеться у вир...

Під виглядом прогулянок із собакою: СБУ затримала у Харкові коригувальника РФ, який шпигував за позиціями ЗСУ (фото)

п’ятниця, 3 травень 2024, 14:47

Служба безпеки України нейтралізувала діяльність ще одного російського коригувальника, що наводив російські ракети на військові об'єкти. Ним виявився житель Харкова. Для "прикриття" під час збору розвідданих він використовував собаку, якого нібито вигу...