"Не треба, бл*дь, дарувати мені хом'яків. Мені на них пох*й": Мережу шокувала львів'янка, яка заморила тваринку голодом (відео)

Після викладеного цинічного відео, реакція користувачів мережі не змусила себе чекати.

Мешканка Львова Наталія заморила голодом свого хом'яка та похвалилася цим у мережі. Відповідне відео вона виклала у своєму Instagram, передають Патріоти України.

На відео чути сміх дівчини і, ймовірно, її подруги, а також лайливі слова. "Нехай йому буде кульок пухом. Хом'як "піу-піу". Він заснув вічним сном. Боже, він таким був милим ці два місяці... Він помер від голоду. А чому? Тому що не треба мені дарувати хом'яків. Мені на них по..й. Вони у мене живуть у туалеті, тому що там не чути, як він бігає. Тому й помер. Здох від голоду", - говорить Наталя на відео.

Реакція користувачів мережі не змусила себе чекати.

"На жаль, такі "люди" живуть поруч із нами і варто було б принаймні знати їх в обличчя. Ця дівчина просто замордувала голодом хом'ячка, якого їй подарували. Лише через те, що він їй був непотрібним. Крім цього вона вирішила похвалитися своєю жорстокістю... Прикро розуміти, що в цьому випадку притягнути до відповідальності буде складно, проте забезпечити відповідну репутацію все ж можливо", - зазначила Оксана Костенко, яка і зберегла скандальне відео.

"Серце розривається, бідна тварина", "а потім батьки дивуються, що їх діти бажають їм якомога швидше піти на той світ через квартиру або машину", "сьогодні хом'як - завтра дитина", "вона мерзенна", - відреагували інші користувачі в мережі.

Люди нагадали, що в Україні посилили відповідальність за жорстоке поводження з тваринами.

Пізніше дівчина відповіла на реакцію мережі та заявила, що це просто був чорний гумор. За її словами, хом'як жив у неї 1,5 року і помер не від голоду. Дівчина запевнила, що його годували дуже добре.

"По-перше, якби ви стежили раніше за моєї сторінкою, ви б зрозуміли, що у мене чорний гумор. По-друге, відчепіться... Спочатку це весело, але вже до кінця дня я втомилася від вас", - написала Наталя.

Вона заявила, що вже не вистачає часу відповідати на всі коментарі.

Обережно! На відео звучить ненормативна лексика

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...