"Не треба, бл*дь, дарувати мені хом'яків. Мені на них пох*й": Мережу шокувала львів'янка, яка заморила тваринку голодом (відео)

Після викладеного цинічного відео, реакція користувачів мережі не змусила себе чекати.

Мешканка Львова Наталія заморила голодом свого хом'яка та похвалилася цим у мережі. Відповідне відео вона виклала у своєму Instagram, передають Патріоти України.

На відео чути сміх дівчини і, ймовірно, її подруги, а також лайливі слова. "Нехай йому буде кульок пухом. Хом'як "піу-піу". Він заснув вічним сном. Боже, він таким був милим ці два місяці... Він помер від голоду. А чому? Тому що не треба мені дарувати хом'яків. Мені на них по..й. Вони у мене живуть у туалеті, тому що там не чути, як він бігає. Тому й помер. Здох від голоду", - говорить Наталя на відео.

Реакція користувачів мережі не змусила себе чекати.

"На жаль, такі "люди" живуть поруч із нами і варто було б принаймні знати їх в обличчя. Ця дівчина просто замордувала голодом хом'ячка, якого їй подарували. Лише через те, що він їй був непотрібним. Крім цього вона вирішила похвалитися своєю жорстокістю... Прикро розуміти, що в цьому випадку притягнути до відповідальності буде складно, проте забезпечити відповідну репутацію все ж можливо", - зазначила Оксана Костенко, яка і зберегла скандальне відео.

"Серце розривається, бідна тварина", "а потім батьки дивуються, що їх діти бажають їм якомога швидше піти на той світ через квартиру або машину", "сьогодні хом'як - завтра дитина", "вона мерзенна", - відреагували інші користувачі в мережі.

Люди нагадали, що в Україні посилили відповідальність за жорстоке поводження з тваринами.

Пізніше дівчина відповіла на реакцію мережі та заявила, що це просто був чорний гумор. За її словами, хом'як жив у неї 1,5 року і помер не від голоду. Дівчина запевнила, що його годували дуже добре.

"По-перше, якби ви стежили раніше за моєї сторінкою, ви б зрозуміли, що у мене чорний гумор. По-друге, відчепіться... Спочатку це весело, але вже до кінця дня я втомилася від вас", - написала Наталя.

Вона заявила, що вже не вистачає часу відповідати на всі коментарі.

Обережно! На відео звучить ненормативна лексика

"Я однозначно повернуся": Мілевський розповів, які функції хоче виконувати в київському "Динамо"

середа, 24 квітень 2024, 23:16

Колишній нападник київського Динамо та збірної України Артем Мілевський хоче працевлаштуватися у столичному клубі, інформують Патріоти України. У коментарі SportArena ексфутболіст заявив, що хотів би шукати для Динамо нападників, які схожі на нього. «Я...

Титулований український плавець розповів, чому у ТЦК відмовились брати його в армію

середа, 24 квітень 2024, 21:41

Відомий український плавець, який нині працює в Європі, Олег Лісогор пригадав, як на початку повномасштабного вторгнення вирішив піти в армію, передають Патріоти України. «Перші пару тижнів в мене були свої клопоти у Броварах. Потім пішов до ТЦК. Я ж і...