"Не выедет никто": У Росії вигадали, як не пускати громадян за кордон (відео)

Для росіян вже звичним став термін імпортозаміщення, а тепер може народитися термін "туристозаміщення".

Голова "Ростуризму" Олег Сафонов. Фото: скрін відео

"Росспоживнагляд" вимагає у росіян, щоб ті не виїжджали за межі країни на свята, мотивуючи це безпекою життя. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на 24 канал.

"У нас низький рівень захворюваності на кір. Не реєструється дифтерія, поліомієліт та інші інфекції", - запевняє головний санітарний лікар Росії Анна Попова.

У свою чергу, за кордоном ситуацію "Росспоживнагляд" бачить загрозливою, адже в екзотичних країнах можна підхопити страшні хвороби.

До речі, в унісон з "Росспоживнаглядом" співає глава "Ростуризму" Олег Сафонов, який донедавна мав дачу на Сейшелах. А це, до речі, досить далеко від російських кордонів.

Воєнні злочини тривають: У Криму росіяни влаштували облаву та мобілізували мусульман під час Ураза-байрам

п’ятниця, 19 квітень 2024, 14:30

Російські терористи у тимчасово окупованому Криму мобілізували місцевих мусульман під час Ураза-байрам. Про це у Telegram-каналі пише рух спротиву "Атеш", передають Патріоти України. За інформацією партизан, росіяни провели масову облаву на місцеве на...

В Україні чоловікам, які не сплачують аліменти, скасують відстрочку: Чому це рішення є справедливим

п’ятниця, 19 квітень 2024, 14:22

Відповідно до нового закону про мобілізацію, багатодітні чоловіки, які мають борги за аліментами, втрачатимуть право на відстрочку. Це справедливо стосовно тих батьків, які ухиляються від утримання дітей, але використовують їх як привід для відстрочки ...