Не ведіться на фейк: Прес-секретар Луценка попередила про створення фальшивої сторінки генпрокурора у Facebook (фото)

Лариса Сарган вважає, що метою цього є поширення провокативної інформації чи заяв.

Юрій Луценко має лише одну офіційну сторінку у Fаcebook Фото:http://www.ostro.org/

Представник генерального прокурора України Лариса Сарган заявила про створення фейкової сторінки Юрія Луценка в Facebook та попередила про можливе поширення провокаційної інформації. Про це вона написала на своїй сторінці в Facebook, інформують Патріоти України.

"Створене повне дзеркало офіційної персональної сторінки Юрія Луценка. З неї йде розсилка відомим блогерам та журналістам із пропозицією стати модератором сторінки.

Яка мета створення фейку? Думаю, для поширення провокативної інформації чи заяв.

Чому я так думаю? Тому що три роки тому, під час Революції Гідності, вже одного разу була зламана справжня сторінка Юрія Луценка у ФБ та Твіттері, звідки розсилались антимайданні заклики начебто від імені Луценка.

Мабуть, комусь вигідно повторити цю історію. Прошу офіційно - не ведіться на фейк. Не підписуйтеся, не погоджуйтесь на модерацію тощо.

У Луценка в соцмережах справжня лише персональна сторінка у Фейсбуці, яку він модерує особисто. На ній гасло «Закон і справедливість»" - написала Сарган.

"Смерть режиму!" У Росії школярка отримала 3,5 року колонії за напис на гаражі

п’ятниця, 26 квітень 2024, 4:15

У Росії десятикласницю з Чити засудили до 3,5 року колонії за напис на гаражі. Про це у четвер, 25 квітня, повідомив російський незалежний ТГ-канал Astra. . Військовий суд визнав винними відразу за кількома статтями 19-річного Олександра Сніжкова і 1...

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...