Не ведіться на роспропаганду! - у Держприкордонслужбі прокоментували чутки про путінських байкерів в Україні

"На даний момент ніякі організовані групи байкерів чи навіть поодинокі мотоциклісти- провокатори державний кордон не перетинали ні на в'їзд, ні на виїзд" - запевнив речник відомства.

Олег Слободян. Фото:www.ukrinform.uaУ Державній прикордонній службі України прокоментували інформацію про прибуття в країну байкерів зі скандального російського мотоклубу "Нічні вовки". Про це написав на своїй сторінці в Facebook речник Держприкордонслужби України Олег Слободян, інформують Патріоти України.

"Шановні друзі та колеги! Закликаю перестати постити фейкову інформацію про нібито перетин українського кордону на Закарпатті представниками "Нічних вовків". Вона настільки недостовірна і провокаційна, що навіть незручно щось пояснювати.

На даний момент ніякі організовані групи байкерів чи навіть поодинокі мотоциклісти- провокатори державний кордон не перетинали ні на в'їзд, ні на виїзд. З того часу, як стало відомо лише про плани російських байкерів (середина квітня), ця категорія осіб знаходилася на особливому контролі", - написав Слободян.

"На даний момент Держприкордонслужба відмовила в перетині кордону 7 байкерам на в'їзд в Україну: 6 - громадяни Білорусі, 1 - громадянин Молдови, який прямував з Росії. Інших просто не було.

Тому ще раз закликаю не вестися на російську пропаганду і в разі, якщо знову хтось десь під Полтавою побачить організовану колону "нічних вовків", які їдуть з Харкова до Ужгорода - негайно телефонувати 103", - додав Слободян.

Одну людину діставали прямо з-під коліс: Голова райдержадміністрації влетів у натовп людей в Броварах (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 20:54

Голова райдержадміністрації у Броварах влетів на авто в натовп людей, четверо людей отримали тяжкі травми, передають Патріоти України. Троє людей отримали переломи, ще одну людину діставали прямо з-під коліс авто. Йдеться про голову райдержадміністраці...

"Закрий рота і йди звідси": На Львівщині працівники ТЦК зупинили автівку волонтера (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:54

Працівники одного з Територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки (ТЦК та СП) потрапили у черговий скандал. Цього разу подія сталася у Львівській області. Про це повідомляє видання "Четверта студія", посилаючись на місцеві Telegram-кана...