"Не забудем, отомстим": У Запоріжжі прощаються з бійцем "Азову" "Французом" (фото)

Друзі, бойові побратими і просто небайдужі патріоти провели його в останню путь, ставши на коліна в знак великої поваги.

Прощання з "Французом". Фото: прес-служба полку "Азов".

У Василівці Запорізької області провели в останню путь бійця полку Нацгвардії "Азов" Сергія Бурлаку з позивним Француз. Про це повідомляє прес-служба "Азова", передають Патріоти України.

"Попрощатися з бійцем із другої сотні, розвідником Сергієм Бурлакою, який загинув 24 березня під Павлополем, прийшло все місто - головна площа була переповнена. Про Сергія згадували як про справжнього патріота, який з самого початку війни збирався на фронт, багато тренувався, самовдосконалювався. Як тільки підросла молодша дочка - відразу пішов в Азов", - розповідають побратими.

Вони згадують Француза як сміливого, відважного воїна, який завжди йшов у перших рядах. Товариші обіцяють не забути Сергія і помститися за нього. Друзі, бойові побратими і просто небайдужі патріоти провели його в останню путь, ставши на коліна в знак великої поваги. У Сергія залишилося дві дочки.

Чи потрібно оновлювати дані військовозобов'язаним після 18 травня, якщо вони актуальні - роз'яснення

понеділок, 6 травень 2024, 6:28

18 травня набере чинності закон про мобілізацію, він передбачає, що всі військовозобов'язані повинні оновити свої військово-облікові дані. Однак вже зараз виникає багато запитань стосовно цього. Одне з них - чи потрібно оновлювати дані, якщо вони не зм...

"Вбивця" Google виходить 9 травня: Що відомо про нову пошукову систему

понеділок, 6 травень 2024, 5:58

У міру загострення "війни штучного інтелекту" між Google Gemini і Microsoft ChatGPT з'явилися чутки про те, що 9 травня 2024 року з'явиться нова пропозиція для веб-пошуку, яка функціонує на основі ChatGPT. Це також може стати викликом для домінуючого п...