Не забути ніколи: Журналісти змонтували зворушливе відео з революційного Майдану (відео)

Журналісти  відзняли місця найгарячіших баталій Революції Гідності 22 січня 2014 року і поєднали у відео теперішнє і минуле.

Ілюстрація: poetryclub.com.uaУ мережі популярним стає відео змонтоване з кадрів революційного та нинішнього Майданів у Києві. У День Соборності України цим відео журналісти хотіли нагадати про перших жертв Революції Гідності, повідомляють Патріоти України.

«Цього дня «Беркут» вранці атакував мітингувальників і від пострілів снайпера загинули 20-річний вірменин Сергій Нігоян та 25-річний білорус Михайло Жизневський. Через три дні помер у лікарні і поранений 22 січня майданівець Роман Сеник», - нагадали в столичній редакції Радіо Свобода.

Зауважимо, що відео почали жваво поширювати у соціальних мережах. Більшість тих, хто був на Майдані,коментуючи матеріал, пригадували з якими надіями йшли на Майдан та чого дочекались в результаті.

«Я часом ловлю себе на думці, що намагаюсь не згадувати ті події... Важко настільки, що не описати словами. Такі відео з перших секунд змушують мене плакати. В душі борються спустошуюче розчарування з надією, що все було немарним. Хто переможе у цій боротьбі - досі не знаю...»,- прокоментувала відео журналістка Юліана Тет.

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...