Не зважають навіть на дітей: На Донеччині бойовики обстріляли дитячий садок (фото)

В результаті обстрілу селища Первомайське загинув мирний житель. З дітей, на щастя, ніхто не постраждав.

Наслідки обстрілу дитячого садка. Фото: Facebook

У ніч на 4 червня бойовики так званої "ДНР" обстріляли з артилерії село Первомайське Донецької області, в результаті чого загинув один мирний житель. Про це повідомляє журналіст Анна Домбровська на своїй сторінці в Facebook, інформують Патріоти України.

"В результаті обстрілу загинув сторож об'єкта водозабезпечення села. Снаряди потрапили в дитячий садок, медпункт, магазин, в пам'ятник полеглим у Другій світовій війні і в житлові будинки. У зруйнованому дитячому садку тільки вчора пройшов випускний вечір. На святі, дітям було весело і завзято! А вже вночі в дитячий садок прилетіли 3 днрівських снаряди калібром 122 мм!", - пише Домбровська.

За її словами, в результаті артобстрілу бойовиків в дитячому садку був зруйнований дах, вибиті практично всі шибки і зламані дитячі меблі. Журналіст підкреслює, що сторож дитсадка лише дивом залишився живий.

"Зовсім недавно дитячий садок відновив свою роботу після обстрілів 2014-15 рр. Був закінчений ремонт в групах, відремонтовані меблі, привезені іграшки. Садок відвідувало 30 дітей. З сьогоднішнього дня садок закритий на невизначений час", - додала Анна Домбровська.

Назад у 1930-ті? У Росії запропонували повернути трудові табори

четвер, 2 травень 2024, 9:54

епутатка законодавчих зборів Томської області РФ Катерина Собканюк виступила із пропозицією повернути в Росії трудові табори. Вона вважає, що це може вирішити проблему нестачі робітників. . Зокрема, йдеться про ситуацію на будівництвах. Залучати до ро...

Під бронь не підпадає: Дмитро Коляденко розповів, чи готовий вступити до лав ЗСУ

четвер, 2 травень 2024, 9:39

Відомий український шоумен і співак Дмитро Коляденко зізнався, чи піде він служити, якщо йому прийде повістка. Під час телемарафону Єдині новини Дмитро Коляденко зізнався, що перебуває на військовому обліку. Він підкреслив, що якщо отримає повістку, то...