Небайдужі українці зробили бійцям новорічний подарунок за кілька тисяч доларів (фото)

Тепловізор передадуть у 80-ту бригаду.

Подарунок бійцям! Фото: "Фейсбук"

Військовослужбовці в зоні АТО отримали новий високоякісний тепловізор Бійцям третього батальйону 80-ї бригади передадуть тепловізор TMR-50, який допомогли купити небайдужі українці. Про це розповів на своїй сторінці в Facebook Сергій Притула, повідомляють Патріоти України.

"Цей "теплик" коштує шалених грошей - 11000 $. Його придбання забезпечили сотні людей! Сотні! Наприклад Тарас зі Штатів, який Олегом Собчуком (СКАЙ) передав 1000 $ на цю потребу, 2 куми з Білої Церкви, дали 1400 $ і, традиційно , просять забезпечити їх анонімність, "Вар'яти", які доклали 1500 $ і не червоніють, коли я про них згадую. Але основну масу - 7100 «зелених» організували ви, маленькі і великі українці, своїми переказами від 50-ти до 20 тис. грн !!! Подарунок "під ялинку" вдався такий, що краще не придумаєш!", - написав він.

Сергій Притула зазначив, що збір коштів на забезпечення український бійців триває. "Запити надходять. Їх багато. Через пару днів зроблю повну викладку. Буду вдячний за кожну копійку, яка збереже життя наших захисників!", - додав він.

У Краснодарі фекалії затопили вулицю "Руская". Місцева влада виправдовується - "проста дєньгі кончілісь"

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:05

Хоча Москва з 2022 року засекретила більшість статистичних даних не лише щодо втрат на фронті але і стану російської економіки та перерозподілу бюджетів, ознаки загального упадку відслідковуються за різними проявами. Як то здороження продуктів харчуван...

Чоловік відмовився від повістки, бо "має трьох неофіційних дітей": Яке рішення ухвалив суд

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:44

У Львівській області до 3 років іспитового терміну засудили чоловіка, який категорично відмовився від мобілізації. Свої дій він пояснив тим, що хворий та "має трьох дітей, які офіційно на нього не зареєстровані". Про це йдеться у вироку Самбірського ра...