Тепловізори: кращі рішення для нічного спостереження

Нічне спостереження завжди було важливою складовою для різних сфер, включаючи безпеку, мисливство та військове застосування. Сучасні технології тепловізійного обладнання значно підняли планку ефективності в цій області. Однією з провідних компаній, яка виробляє високоякісні тепловізори, є AGM. Разом з експертами https://hikvision.co.ua/ua/teplovizori/ ми зібрали особистий рейтинг передових моделей, який заснований на відгуках реальних користувачів.

Топ 3 тепловізори AGM у військовому застосуванні

1. Тепловізійний монокуляр AGM Taipan TM25-384

Серія Taipan TM25-384 — це компактний монокуляр з інфрачервоним детектором 384×288 та LCOS 1280×960 дисплеєм надає чітке зображення у темряві. Використовується для патрулювання, правоохоронних операцій, пошуку та порятунку, а також у походах, подорожах та на полюванні.

Пристрій підтримує вимірювання відстані. Здатен виявляти та відмічати гарячу точку з найвищою температурою. Передбачено перемикач режиму, палітри та цифрового масштабування 1×, 2×, 4×, 8×. Вбудований модуль пам'яті дозволяє записувати відео та зображення, а за допомогою точки доступу Wi-Fi можна керувати пристроєм, робити знімки та записувати відео через програму на телефоні.

2. Тепловізійний приціл AGM Rattler TS25-384

Серія тепловізорів Rattler являє собою невеликі пристрої, спеціально розроблені для неперервної роботи в будь-яких погодних умовах. З великим вибором різних об'єктивів і роздільної здатності теплового детектора клієнт може вибрати оптимальний інструмент для виконання завдань на різних відстанях.

Приціли Rattler TS25-384 використовують високочутливий тепловізійний детектор з роздільною здатністю 384×288 і 1024×768 OLED-монітором, який надає чітке зображення навіть в умовах низької видимості, таких як темрява, туман, дим, пил, дощ, сніг, ліс, камуфляж тощо.

AGM Rattler TS працює від двох батарей CR123 і забезпечує до 4,5 годин роботи. Для значного збільшення часу роботи можна легко під'єднати зовнішній банк живлення 5В (акумулятор) через роз'єм USB-C. Крім того, є вбудований модуль Wi-Fi для трансляції відео в реальному часі та запису відео/зображень через мобільний додаток.

3. Тепловізійний монокуляр AGM Fuzion LRF TM35-384

Портативний тепловізійно-оптичний монокуляр AGM Fuzion LRF TM35-384 є компактним пристроєм, обладнаним високочутливим тепловим і оптичним детектором з низькою світловіддачею. Монокуляр також має OLED-дисплей з роздільною здатністю 1024×768 та окуляр з великим полем зору.

Застосовується в патрулюванні, пошуково-рятувальних операціях та службами безпеки. Завдяки водонепроникній здатності, пристрій ефективно функціонує в суворих погодних умовах та складних обставинах.

Інтерфейс Fuzion LRF зручний, має просте управління. Монокуляр пропонує три різних режими зображення, які можна легко адаптувати до необхідних умов. Тепловізор також оснащений лазерним далекоміром для вимірювання відстані до цілі. Використовує одну літієву батарею 18650, що перезаряджається, і забезпечує до 5 годин робочого часу. Крім того, можна використовувати зовнішнє джерело живлення для збільшення тривалості роботи.

Де використовують тепловізійні прилади?

Тепловізори, такі як AGM Taipan, Rattler та Fuzion, необхідні в різних сферах. Військові використовують їх для виявлення ворожих цілей, мисливці застосовують для виявлення теплових слідів тварин, а поліція та патрульні служби — для нічного моніторингу. В промисловості та енергетиці тепловізори допомагають у діагностиці та контролі стану обладнання, а також вони застосовуються в автомобільній, авіаційній та будівельних сферах. Ці технології допомагають покращити безпеку, продуктивність та ефективність в різних галузях.

Тепловізори AGM — це передові рішення для нічного спостереження, які поєднують у собі технічну інноваційність та зручність в експлуатації. Незалежно від того, яка у вас професія, тепловізори дозволять вам отримувати чіткі та деталізовані зображення в умовах повної темряви.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Дивовижне життя Івана Підкови. Козацький ватажок, що шаблею здобув трон господаря Молдови і був підло страчений у Львові за наказом короля, щоб врятувати Польщу від помсти султана

субота, 27 липень 2024, 18:15

Лідери козацтва пізніших часів відтіснили в пам'яті народу відчайдушного і умілого отамана, що з купкою запорожців став одним з вершителей доль Східної Європи і підняв роль українського козацтва до небувалих до того висот, перевершивши Байду Вишневецького

Жирна ціль для українських ударів: Що відомо про аеродром "Дягілєво", котрий вночі розносили в друзки БПЛА

субота, 27 липень 2024, 16:00

У Рязанській області Росії сьогодні вночі, 27 липня, гриміли вибухи. Росіяни повідомляли про роботу ППО по безпілотниках у районі НПЗ і біля військового аеродрому "Дягілєво", де розташовані бомбардувальники Ту-22М3 . Патріоти України пропонують ознайо...