"Неблагодарные": У Луганську містяни побили п'яного захисника "Новоросії" і його товаришів

У всіх учасників інциденту множинні рани, гематоми і навіть перелом носа.

Ілюстрація:ar.volyn.ua

Бійка сталася з вини п'яного інспектора так званої "державної охорони" ЛНР ". Силовик бойовиків був нетверезий, а після того, як до нього на підкріплення приїхали його товариші, вони також потрапили "під роздачу" місцевих жителів. Про це пише informator.lg.ua, передають Патріоти України.

Джерело в "МВС ЛНР" повідомляє, що інспектор отримав численні забої, підшкірні гематоми обличчя. Представник "луганської поліції", який приїхав на місце інциденту, а також інспектор "Беркута" намагалися втихомирити луганчан, проте самі були побиті і отримали удари.

Поліцейський після розборок отримав садно брови і гематому правого ока, а співробітник "Беркута" - закритий перелом носа.

Не дивлячись на те, що обидві сторони конфлікту були нетверезі, призвідниками бійки, стали саме місцеві силовики "ЛНР". Повідомляється, що після з'ясування з ними відносин, у луганчан залишилися множинні рани і удари.

Одному з загиблих було лише 20: За сьогодні в річці Тиса виявили тіла одразу шістьох людей, - журналіст із Закарпаття (фото)

понеділок, 6 травень 2024, 21:31

За сьогодні, 6 травня, в річці Тиса виявили одразу шість тіл потопельників. Про це повідомив журналіст Віталій Глагола, передають Патріоти України. "За інформацією від моїх джерел, 4 тіла було виявлено на українській стороні, 2 тіла на румунській сторо...

Ціна курсу варіюється від 395 до 600 грн: Експрессекретарка Зеленського розпочала власний бізнес

понеділок, 6 травень 2024, 21:05

Колишня прессекретарка президента України Володимира Зеленського та журналістка Юлія Мендель почала новий бізнес. Йдеться про курси для українців під назвою «Освіта за кордоном», зазначено на сайті курсу. Зокрема, за інформацією на сайті, «Освіта за ко...