"Нечиста сила" 1 травня не дочекалась: Шабаш на Лисій горі вразив киян (фотофакти)

Активісти й міська влада вже пред’явили ромам ультиматум залишити територію парку.

Лиса гора в Києві. Фото: соцмережі.

Групи ромів продовжують окуповувати в Києві нові місця і території. Цього разу вони розбили табір і розклали свої речі на Лисій горі. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив представник націоналістичної організації C14 Сергій Мазур, передають Патріоти України.

“Цигани знову окупували Лису гору. На цей раз їх ще більше, як і їх сміття”, – написав він, виклавши фотографії з табору. Мазур повідомив, то активісти й міська влада пред’явили ромам ультиматум залишити територію парку.

“У разі невиконання цієї вимоги їх вже по-іншому попросять піти. В рамках закону. Минулого разу цигани пішли мирно”, – додав він.

У коментарях інтернет-користувачі зазначили, що одна дитина в таборі має яскраво виражену слов’янську зовнішність. “Сказали, що документи у мамки, а вона пішла на базар”, – пояснив Мазур.

Він повідомив також, що поліція зробила фотографію малюка, а служба у справах дітей перевірить цей епізод. “А просто забирати дитину, тому що є підозри, не дозволяє закон”, – уточнив активіст.

Багато людей поранені, в тому числі українки: У Німеччині перекинувся автобус з пасажирами (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:55

У Німеччині поблизу міста Лейпциг сталася смертельна ДТП, внаслідок якої загинули чотири людини, ще 29 людей отримали травми. Також серед постраждалих є двоє українок. Про це повідомляє німецьке видання Berliner Morgenpost, передають Патріоти України. ...

Мертвий улюбленець лежав у пакеті біля смітника: Киянин вбив собаку колишньої дівчини, щоб помститися

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:00

У Києві 25-річний чоловік побив собаку та задушив його, а потім викинув на смітник. Так він помстився колишній дівчині через розрив стосунків. Про це повідомила пресслужба столичної поліції в п'ятницю, 29 березня, передають Патріоти України.