Недобитки виявили себе: На Донбасі п'яний натовп симпатиків "русского мира" заблокував колону війскової техніки ЗСУ

Місцевий мер Торецька стояв осторонь як сторонній спостерігач, і лише байдуже спостерігав з боку

Група людей у Торецьку намагалася перешкодити пересуванню військової техніки ЗСУ. Фото:прес-служба ГУНП у Донецькій області У Торецьку (колишній Дзержинськ) у понеділок близько 22.00 група людей з числа раніше судимих в стані алкогольного сп'яніння намагалася перешкодити пересуванню військової техніки. Вони привернули увагу городян ввечері в центрі міста, в результаті на проїжджій частині зібралося близько 100 місцевих жителів, які перекрили дорогу. Про це повідомляється на сайті поліції Донецької області, передають Патріоти України.

За наказом начальника обласної поліції В'ячеслава Аброськіна співробітники Торецького відділення поліції були підняті по тривозі і розблокували дорогу.

Організатори заворушень, які перебували в стані алкогольного сп'яніння, були доставлені у відділення поліції.

На місце прибули генерал і начальник Торецького ОП Олексій Мірошниченко. Вони поспілкувалися з ініціативною групою осіб, пояснили, що переміщення військових пов'язані з близькістю лінії розмежування і захистом мирного населення.

"Під приводом страху обстрілу Торецька бойовиками група намагалася блокувати наших військових, які змінювали своє розташування. Мною було дано наказ розблокувати дорогу і затримати активних учасників, що і було зроблено співробітниками поліції Торецька.

Шкода, що місцевий мер стояв осторонь як сторонній спостерігач, і лише байдуже спостерігав з боку. Поліція і далі буде підтримувати ЗСУ і не дозволить будь-кому перешкоджати виконувати свій обов'язок із захисту держави. Винні нестимуть покарання, передбачене чинним законодавством", - зазначив В'ячеслав Аброськін.

Грубих порушень громадського порядку не допустили. Станом на 23.20 протест припинився, жителі розійшлися.

До ранку в Торецьку організовано посилене патрулювання. На даний момент ситуація залишається спокійною і контрольованою. Варто зазначити, що 4 липня Торецьк був обстріляний бойовиками. Він знаходиться в декількох кілометрах від лінії розмежування.

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...

"Який із баби воїн!?": Олена Білозерська розповіла, як взяла зброю до рук

четвер, 25 квітень 2024, 23:41

Олена Білозерська – військова, яку час від часу "ховає" російська пропаганда. Вона вже не один рік захищає нашу державу на передовій, хоча раніше оточуючі ставилися до її бажання скептично воювати. В інтервʼю "Українській правді" вона розповіла, що час...