Недитячі розборки: У Дніпрі підірвали авто пострілом з гранатомета (фото)

Вибух стався біля передньої частини автомобіля Toyota Land Cruiser.

Авто обстріляли із гранатомета. Фото: прес-служба нацполіції.

У вівторок, 29 січня, в Дніпрі невідомі обстріляли автомобіль з ручного протитанкового гранатомета. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Дніпропетровської області, передають Патріоти України.

Інцидент стався близько 21:00 на перехресті вулиць Ливарної і узвозу Крутогірного. Вибух стався біля передньої частини автомобіля Toyota Land Cruiser. Водій і пасажир, які перебували в автомобілі, не постраждали.

Пошкоджено було переднє колесо автомобіля. На місці працювала слідчо-оперативна група і вибухотехніки. До Єдиного реєстру досудових розслідувань внесено відомості за попередньою правової кваліфікацією ст. 15 ч. 2 п. 5 ст. 115 КК (замах на вбивство).

Чи загрожує депортація з ЄС українським чоловікам - відповідь адвоката

п’ятниця, 26 квітень 2024, 16:59

У деяких країнах ЄС заявили, що сприятимуть поверненню чоловіків призовного віку в Україну. Це сталося після того, як Україна призупинила надання консульських послуг чоловікам від 18 до 60 років. В українському МЗС це рішення назвали питанням справедли...

"Обмежено придатних не буде: Українців ділитимуть на чотири категорії за станом здоровʼя

п’ятниця, 26 квітень 2024, 16:47

В Україні більше не буде людей зі статусом "обмежено придатний". Українців за станом здоров'я ділитимуть на чотири категорії, передають Патріоти України з посиланням на директорку департаменту охорони здоров'я Міністерства оборони Оксану Сухорукову в...