Неймовірне видовище: Дві жінки стали зірками соцмереж в результаті конфлікту на паркінгу (відео)

Одна з жінок намагалася подряпати суперниці обличчя нігтями та хапала її за волосся, а інша тримала опонентку за шарф, намагаючись душити її.

Дві жінки зчепилися на паркінгу. Фото:скрін відео

У Мережі з’явилося відео, як двоє жінок посварилися через місце на паркінгу. Вони вживали стосовно одна одної нецензурну лексику, а потім почали хапати одна одну за пасма. Про це повідомляє Mirror, передають Патріоти України.

Конфлікт розпочався після того, як одна жінка на авто не дала виїхати іншому водію. Тоді світловолоса жінка-водій підійшла до вікна авто іншої, показала їй середній палець та намагалася відчинити дверцята. Коли їй це не вдалося, вона почала бити скло машини та двері.

Коли жінка, зрештою, вийшла з авто, інша намагалася спочатку нігтями подряпати їй обличчя та хапала її за волосся, а та тримала її за шарф та намагалася задушити.

Обидві жінки після інциденту стали “зірками” соцмереж.

Вигадали нову схему: Шахраї під виглядом співробітників ДБР виманювали у людей гроші

п’ятниця, 19 квітень 2024, 21:00

Аферисти пропонували широкий спектр послуг для потенційних "клієнтів" - від закриття кримінальних проваджень до переслідування конкурентів, заявників. Викрито групу шахраїв, які під виглядом співробітників Державного бюро розслідувань видурювали у люде...

"Послідовно знищується велика російська культура": Герой України Резнікович розповів, чому він втік з України

п’ятниця, 19 квітень 2024, 20:20

Ексгенеральний директор-художній керівник Національного академічного драматичного театру імені Лесі Українки, Герой України Михайло Резнікович, який виїхав з України після початку повномасштабного вторгнення, дав інтерв'ю пропагандистському YouTube кан...