Неймовірне видовище: Українець забив класний гол у чемпіонаті Угорщини (відео)

Цей гол став п'ятим для Івана Петряк в нинішній угорській першості.
Іван Петряк. Фото: Footballua.tv.

Український півзахисник Іван Петряк зрівняв рахунок у матчі 18-го туру чемпіонату Угорщини "Віді" - "Ференцварош". Наш півзахисник вийшов в основному складі і відіграв весь матч, передають Патріоти України.

Господарі повели в рахунку, але на 37-й хвилині Петряк відновив рівновагу. Він отримав хороший пас від Ланцафаме, вийшов один в один і відправив м'яч від поперечини в ворота Віді.

Цей гол став п'ятим для Івана Петряк в нинішній угорській першості. Проте, уникнути поразки гостям не вдалося. У підсумку, Ференцварош поступився 1:2 і зазнав першої поразки в нинішньому сезоні. Незважаючи на це підопічні Сергія Реброва лідирують в чемпіонаті Угорщини, випереджаючи "Віді" на п'ять очок.

Даріо Срна розповів, у чому Шахтар кращий за Динамо

субота, 27 квітень 2024, 14:44

Даріо Срна заявив, що не вважає Шахтар сильнішим за Динамо, однак донецький клуб, краще працює на трансферному ринку. Про це повідомляє KDK, передають Патріоти України. «‎Я не можу сказати, що Шахтар сильніша команда за Динамо. Динамо треба поважати. Б...

Казав, що "у твоєму віці - це нормальна поведінка": У Києві екстренер змусив дитину займатись сексом за гроші

субота, 27 квітень 2024, 14:14

У Києві до 12 років позбавлення волі засудили екстренера, який показував двом малолітнім дівчатам порнографічні відео, оголювався перед ними, змусив дітей фотографуватись голяка. Крім того, одну із дівчат дорослий чоловік примусив займатись проституціє...