Нехай щастить! Нех*й шастать!: У Херсоні встановили білборди зі зверненням до кримчан-патріотів та ватників, які їдуть за українськими паспортами (фотофакт)

Білборди підготував творчий колектив Itchy trigger finger Ukrainians для гостей з Криму, "які ломанулись за біометричними паспортами в Херсон".

Плакати встановили у Херсоні. Фото:Facebook

Спеціально до отримання Україною безвізового режиму з Євросоюзом в Херсоні розташували білборди зі зверненням до гостей з Криму, які приїхали за українськими паспортами - російською та українською мовами. Про це повідомив блогер Антон Ходза на своїй сторінці в Facebook, передають Патріоти України.

За словами Ходзи, білборди підготував творчий колектив Itchy trigger finger Ukrainians для гостей з Криму, "які ломанулись за біометричними паспортами в Херсон".

Білборди розміщені на дорозі з Криму і біля центрів, де видають паспорти. Всього їх є чотири.

"Звернення на двох мовах: для українських кримчан - українською, для колабораціоністів-ватників - російською", - зазначив Ходза.

Блогер додав, що міська влада Херсона допомогла з розміщенням звернення.

Український текст говорить: "Браття, кримчани-українці, хоч ви і під російською окупацією, вам тут завжди раді. Європа відкриває перед вами двері. Отримуйте біометричні паспорти і подорожуйте вільно цивілізованим світом. Нехай щастить!"

На російськомовній версії плаката написано: "Предатели и коллаборанты! Вы зачем приехали? За паспортом украинским? В Европу захотели? А что, туры по Золотому кольцу уже не интересуют? Сидите дома и ждите камней с неба! Нех...й шастать!"

У соцмережах активно коментують дане повідомлення:

Чи нарахують субсидію, якщо частина сім'ї перебуває за кордоном

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:30

В Україні багато домогосподарств через складну економічну ситуацію отримують субсидії. У Пенсійному фонді України пояснили, як нараховується субсидія, якщо частина родини виїхала за кордон, передають Патріоти України. «До складу домогосподарства включа...

Чи будуть забирати в ухилянтів водійські права: Юрист пояснив усі нюанси

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:28

Відповідно до нового закону про мобілізацію, ухилянтів можуть тимчасово обмежувати у праві керувати транспортом. З відповідним позовом до суду звертатимуться ТЦК та СП, передають Патріоти України. Юрист практики військового права ЮК "Приходько та партн...