Нелюдська жорстокість: У компанії підлітків, які на Житомирщині жорстоко побили 17-річну дівчину, двоє самі виявилися мамами

Жителі містечка кажуть, що винуватці побиття досить відомі в місті. І приводи з'ясовувати стосунки знаходили неодноразово.

Потерпіла перебуває у важкому стані. Фото:скріншот

Сьогодні в суді Малина Житомирської області обиратимуть запобіжний захід компанії нелюдів, які намагалися за 500 гривень вбити 17-річну дівчину. Про це пишуть Вести, передають Патріоти України.

Ця історія вразила країну своєю жорстокістю - компанія з трьох дівчат і двох хлопців пізно ввечері забрала з дому 17-річну Олену Жураховську, а потім жорстоко побила. Причому добивали цеглою по голові, а потім залишили вмирати.

Стан жертви залишається як і раніше дуже важким. А двоє її кривдниць самі виховують маленьких дітей. Офіційно підозрювані ніде не працюють. І незважаючи на те, що всі особи були встановлені, їх не затримали.

"Кримінальне провадження відкрито за статтею "умисне тяжке тілесне ушкодження". Причини події з'ясовуються. Адже про привід ми знаємо зі слів підозрюваних, а постраждала не прийшла до тями. Також, перевіряємо інформацію про батьків неповнолітньої. Можливо, їх теж притягнуть за неналежне виконання батьківських обов'язків", - уточнили в прес-службі поліції Житомирської області.

Жителі містечка кажуть, що винуватці побиття досить відомі в місті. І приводи з'ясовувати стосунки знаходили неодноразово. На підтвердження показують фото фігуранток, які "самі за себе говорять".

Також, бурхливо обговорюють батьків дівчинки. "У них на очах забирали дитину. Після цього вона не прийшла додому. Батьки пояснювали, мовляв, боялися. Але насправді їм наплювати на дитину. Адже навіть зараз вони не в лікарні з нею. А вдома. Ця сім'я така, що за 200 грн. заберуть заяву. Їм аби випити. Дуже шкода дівчинку", - розповів місцевий житель Сергій.

Росіяни загадили море смертоносним непотребом: На одеському пляжі вибухнула протикорабельна міна

п’ятниця, 29 березень 2024, 1:45

В Одесі пролунав потужний вибух. На один з пляжів винесло протикорабельну міну. Міну викинуло на берез через штормову погоду, де вона і вибухнула, повідомило Оперативне командування "Південь" в Telegram. Через обмеження доступу людей до пляжної зони в ...

Змусили через правила "Укрзалізниці": Військовослужбовець Нацгвардії змушений був їхати в тамбурі потяга (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:44

Військовослужбовець Нацгвардії дорогою від Києва до Чернігова змушений був їхати в тамбурі потяга, бо йому не дозволили зайняти своє місце згідно з придбаним квитком через його службову собаку – лабрадора. Про цей випадок повідомив на своїй сторінці у ...