Нема законних підстав: У Нацраді з питань телебачення і радіо пояснили, чому не можуть позбавити "Інтер" ліцензії

Санкції проти телеканалу можуть бути прийняті лише після проведення розслідування відповідними органами.

Телеканал "Інтер". Фото:kp.ua

Національна рада з питань телебачення і радіомовлення не може відібрати ліцензію у телеканалу "Інтер" у зв'язку з відсутністю на те законних підстав. Про це в коментарі Обозревателю розповіли в прес-службі відомства, зазначають Патріоти України.

"Законодавчих підстав, щоб закрити "Інтер" або забрати у нього ліцензію, у нас немає. Всі ці скандали навколо Марії Столярової, проросійських концертів і позицію деяких високопоставлених керівників телеканалу - не дають нам підстав для того, щоб винести санкції по відношенню до каналу" , - розповіли в прес-службі.

За словами представника Нацради, санкції проти телеканалу можуть бути прийняті лише після проведення розслідування відповідними органами. У відомстві повідомили, що відповідний запит вже направлений в Службу безпеки України (СБУ).

Як повідомлялося раніше, сьогодні міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков закликав СБУ і Нацраду з телебачення і радіомовлення почати розслідування щодо антиукраїнської позиції телеканалу "Інтер".

"Сірий" паспорт: Стало відомо, як українці за кордоном намагаються обійти обмеження щодо консульських послуг

п’ятниця, 26 квітень 2024, 8:57

У деяких країнах Європи українці можуть отримати так званий паспорт іноземця, який дозволяє тимчасово не оформлювати українські документи, що посвідчують особу, передають Патріоти України. Намагаючись повернути на Батьківщину ухилянтів, влада обмежила ...

Пенсійний фонд радить деяким українцям відмовитись від пенсії: У чому причина і чи це може бути вигідним

п’ятниця, 26 квітень 2024, 8:30

Людям, які досягли 60 років, вигідно продовжувати працювати й вийти на пенсію пізніше. У такому разі можна отримувати більші виплати. Про це нагадують у Пенсійному фонді України, передають Патріоти України. У відомстві наголошують, що право на призначе...