Немає світла: У Керчі назріває серйозний бунт

Мешканці міста говорять, що пережили 90-і, переживуть і цю ситуацію, але просять хоча б якоїсь інформації.

В окупованій Керчі ситуація загострюється. Фото: facebook В окупованому місті Керч розжарюється ситуація через відсутність електрики. Про це на своїй сторінці в соцмережі Facebook повідомляє місцевий журналіст Олег Крючков, зазначають Патріоти України.

"В Керчи — плохо. Большинство районов без света пятые сутки. К людям никто не выходит. Очень сильное напряжение. Нужно срочно крымским чиновникам ехать сюда, может быть беда", — пише Крючков.


"Щелкино, местная власть и МЧС отработали на пять с плюсом, есть графики, кухни, помогают людям чиновники... Керчь... тут все не очень, это мягко... Контраст жуткий, честно! Люди говорят, что пережили 90-е, и это переживем, но просят информации хоть какой-то", — додав журналіст.

Нагадаємо, електрику в Крим не подають через пошкодження ЛЕП в Херсонській області.

"Це було найжахливіше": Археологів вразили скелети без рук та ніг, знайдені на зруйнованій базі Гітлера (фото)

вівторок, 7 травень 2024, 22:16

Археологи-любителі знайшли п’ять людських скелетів без рук і ніг на території комплексу "Вовче лігво" (Wolfsschanze) – місця базування ставки Адольфа Гітлера в часи Другої Світової війни, а сьогодні популярного туристичного об'єкту. І науковці не впевн...

Криму загрожує неминуче екологічне лихо: Експерт розповів про небезпечні природні процеси

вівторок, 7 травень 2024, 21:43

У тимчасово окупованому Криму висихають річки. На думку еколога Євгена Хлобистова, це відбувається через недостатні опади. Про це повідомив Кримськотатарський Ресурсний Центр на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook, передають Патріоти України. У...