Вибух у Керчі: "Повилітали двері, вікна. Хлопець стріляв із рушниці в людей" - очевидець повідомив деталі трагедії

У результаті НП у коледжі за попередніми даними загинули 10 осіб, ще 50 постраждали.

На місці вибуху. Фото:Kerch.FM

На місці вибуху в металургійному технікумі в Керчі помітили хлопця, який стріляв з рушниці у людей. Таку інформацію розповів один із очевидців трагедії у коментарі "Комсомольській правді", зазначають Патріоти України.

На його думку, хлопець навчається у їхньому технікумі. "Повилітали двері, вікна. Дівчину мало не прибило... Хлопець стріляв із рушниці в людей. Він наче у нас в коледжі навчається. Він дробом стріляв, був один. Була або рушниця або щось таке... Ми сховалися у кімнаті в куратора, його застрелили", — розповів він.

Як повідомляє видання "Говорит Москва", дівчина, яка була очевидцем НП, заявила, що на другому поверсі після вибуху в будівлі було чути стрілянину. Цю інформацію підтвердили ще декілька очевидців. У їдальні, де все сталося, не було газових балонів. Поранених хвилею викинуло назовні.

Очевидець Микола, який вчиться в цьому політехнічному коледжі, розповів виданню Business FM моторошні подробиці.

"Я був поруч, я був у майстернях. І коли були в майстернях, прогримів вибух, і нам сказали всім виходити з будівлі. Потім ми чули постріли з автомата, і нам сказали всім виходити. Ну, ми вийшли, і все. Це ( постріли. - Ред.) з боку саме коледжу. Ми в майстернях були, метрів за 200", - повідомив він.

Хлопець також визнав, що навіть не уявляє, ким міг бути стрілок, але, на його думку, вибухнути могла граната.

Маргарита, студентка коледжу, говорила своїм друзям про те, що пережила, вони записували це на телефон і переслали запис до редакції видання:

"Ми вийшли у внутрішній двір Політеху, і через хвилину все вибухнуло. Просто скло всюди повилітало, почали стріляти. Я бігла і бачила, як хлопці просто падали, і кров летить всюди. Мою подругу... Дашу... я не бачила більше її. Там купа моїх друзів. Як же мені страшно...", - розповіла дівчина.

Як повідомлялося раніше, у результаті НП у коледжі загинули 10 осіб, ще 50 постраждали.

"Послідовно знищується велика російська культура": Герой України Резнікович розповів, чому він втік з України

п’ятниця, 19 квітень 2024, 20:20

Ексгенеральний директор-художній керівник Національного академічного драматичного театру імені Лесі Українки, Герой України Михайло Резнікович, який виїхав з України після початку повномасштабного вторгнення, дав інтерв'ю пропагандистському YouTube кан...

"Завдяки ним весь патріотизм вивітрився": Ексфутболіст газпромівського клубу несподівано наїхав на владу Росії

п’ятниця, 19 квітень 2024, 20:08

Роман Широков, колишній футболіст пітерського Зеніта, спонсором якого є Газпром, заявив, що влада Росії в останні роки посприяла відсутності футбольного патріотизму у РФ. Широков заявив, що саме тому після кар'єри у Зеніті він спокійно грав за принципо...