Неочікуваний візит до Слов'янська: Міський голова розповів, про що спілкувався з новоспеченим нардепом за зачиненими дверима (відео)

Слов'янськ несподівано відвідала депутат Верховної ради Надія Савченко.

Мер Слов'янська Вадим Лях. Фото: скрін відео

Сьогодні Слов'янськ несподівано відвідала депутат Верховної ради Надія Савченко. Поспілкувавшись з переселенцями під стінами міськради, вона вирушила в кабінет до мера Вадима Ляха. Зустріч і розмова пройшли за зачиненими дверима. Але, міський голова в подробицях розповів ЗМІ, про що говорив з Надією Савченко і про свої враження від несподіваної зустрічі. Про це пише місцевий сайт Slavgorod, інформують Патріоти України.

"Визирнув у вікно. Побачив людину, схожу на Надію Савченко. Через кілька хвилин відчинилися двері і вона увійшла в кабінет, представилася. У мене якраз була нарада. Вона вибачилася за те, що увійшла без запрошення і попередження. Далі стала задавати питання з приводу тієї ситуації, яка склалася з виплатами для переселенців.

Спілкування було коротким. Я надав інформацію про те, хто з депутатів ВР опікується нашим містом з різних політичних сил, хто частіше тут буває, кого можна взяти в помічники, для того, щоб швидше вирішити це питання", - повідомив Вадим Лях.

Також міський голова поділився враженнями про зустріч з людиною, за якою тривалий час спостерігав по телевізору. "Скажу відверто, образ, який малюється і який вже відклався в голові, коли я бачив її в ЗМІ, був більш войовничим, ніж виявився насправді. Нормальна риторика, нормальний підхід.

Те, чого не знає, не говорить, намагається розібратися. Ніяких обіцянок не дає, але те, що в її силах, сказала зробить", - сказав Вадим Лях.

Хто в Україні повинен пройти базову військову підготовку і де це зробити

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:42

Замість строкової служби для громадян в Україні запровадять базову військову підготовку (БЗВП). Про це йдеться у змінах до закону про мобілізацію та військовий облік, який вступить у дію 18 травня, передають Патріоти України. "Українська правда. Життя...

Почала задихатися: На Полтавщині біля річки загадково померла дитина

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:28

На Полтавщині виявили тіло 13-річного хлопчика неподалік річки Псел. Поліція розпочала досудове розслідування. Про це повідомила пресслужба поліції регіону, передають Патріоти України. За попередньою інформацією слідства, двоє хлопців 13 та 14 років п...