Непедагогічні методи: У Харкові вчительку звинуватили у побитті учня

Зараз школяр перебуває у лікарні, у хлопчика діагностували забій грудної клітки.

Ілюстрація:Gazeta.ua

Мати 10-річного харківського школяра стверджує, що її сина побила вчителька. У свою чергу педагог наполягає на тому, що не чіпала дитину, а тільки поспілкувалася з нею, закрившись при цьому в санприміщенні, передають Патріоти України з посиланням на Восточный дозор.

Були опитані всі сторони конфлікту і свідки, мати дитини надала виписку з медичної карти, в якій зазначено, що у хлопчика діагностували забій грудної клітки. Зараз школяр перебуває в лікарні.

7 квітня в школі №159, за словами очевидців, вчителька молодших класів покарала хлопчика за те, що він образив її доньку. Хлопчик вийшов з туалету в сльозах, говорив, що викладачка сильно била його по голові та ображала.

"Тимур з четвертого класу штовхнув дівчинку, свою однокласницю. Та нібито впала й вдарилася куприком, хоча коли почали питати дітей — ніхто не бачив, як вона падала. Але історія закінчилася тим, що дівчинка поскаржилася своїй мамі-вчительці, та схопила кривдника доньки за шкірку, закрилася з ним в туалеті й побила", — кажуть у школі очевидці.

А дівчинка така... вона завжди скаржиться. Буває, і не зачіпають її, але що заважає побігти до мами поскаржитися, якщо мама в сусідньому кабінеті працює. А мама, треба сказати, не тендітна. Там жінка значних розмірів, тому я не здивуюся, що побої були видні. Не даремно мама Тимура викликала швидку і повезла його знімати побої", — прокоментував НП один зі свідків події.

Факт внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 125 (умисне легке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Зараз правоохоронці встановлюють обставини, за яких дитина отримала тілесні ушкодження.

У разі, якщо слідством буде доведено причетність вчительки до травмування учня, їй загрожує до одного року виправних робіт.

Землю накриває триденна магнітна буря: Українцям розповіли, як пережити метеоудар

четвер, 25 квітень 2024, 15:44

У четвер, 25 квітня, Землю накриває магнітна буря. Вона триватиме три дні (до 27 квітня включно) і має стати останньою в цьому місяці. Про це свідчать дані Центру прогнозування космічної погоди Національного управління океанічних та атмосферних дослідж...

Це варто знати" Які документи треба взяти з собою під час візиту в ТЦК - повний список

четвер, 25 квітень 2024, 14:47

Військовозобов'язаних громадян України зобов’язали з'явитися до Територіальних центрів комплектування й оновити облікові дані. Це стосується чоловіків призовного віку - від 18 до 60 років, передають Патріоти України. Для цього їм дається 60 діб із моме...