Непереможний: український боксер напівважковаговик здобув красиву перемогу

Бронзовий призер Олімпійських Ігор 2012 р. в напівважкій вазі українець Олександр Гвоздик здобув свою восьму перемогу на професійному ринзі.

Олександр Гвоздик. Фото: pravdatyt.com.

На арені "The Cosmopolitan" в Лас-Вегасі екс- "отаман" нокаутував у третьому раунді бразильця Клейтона Консейсао. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Обозреватель.

Гвоздик взяв хід бою під свій контроль вже з перших секунд першого раунду, поступово нарощуючи свою перевагу, яка закономірно вилилося в два нокдауни в третьому раунді. Після другого нокдауну рефері зупинив бій, зафіксувавши перемогу українця технічним нокаутом. Нагадаємо, що у вересні Гвоздик побив мексиканця Франсіско Сьєрра, а в червні цього року українець у Голлівуді побив "чудового" африканця.

Лякаючий прогноз вчених: Пилові бурі стають частішими в Європі, але далі буде гірше

субота, 27 квітень 2024, 6:30

Згідно з даними ООН, піщані та пилові бурі стають "все більш частими та сильними" у багатьох частинах земної кулі. У першу чергу від них страждають пустельні та степові регіони планети. Наприклад, на Великих рівнинах Америки кількість таких подій подво...

Належить до дуже рідкісного типу клинків тисячолітньої давнини: Науковці розгадали загадку "Іспанського Екскалібуру"

субота, 27 квітень 2024, 6:15

Дослідники нарешті розгадали таємницю унікального меча, виявленого в Іспанії три десятки років тому. . Фахівці назвали його «Екскалібур» через розташування, в котрому старовинний клінок був знайдений, бо нагадує кельтську легенду короля Артура. . Ар...