Титул найсильнішої жінки планети здобула українка родом з Донецька (відео)

Щоб перемогти на турнірі у Лас-Вегасі, дівчина щодня займалася по годині, а в найвідповідальніші моменти змагань думала про своїх батьків, які залишилися жити в окупованому місті.

Ольга Лящук. Фото:скрін відео

Українка Ольга Лящук завоювала титул найсильнішої жінки планети. Наша співвітчизниця здобула блискучу перемогу в Лас-Вегасі. Про це розповідається на сайті 5 каналу, передають Патріоти України.

Уродженка Донецька здобула золоту медаль на першому чемпіонаті світу серед стронгвумен-професіоналів Strongest Women in the World-2017 Olimpia.

Щоб перемогти, дівчина щодня займалася по годині, а в найвідповідальніші моменти змагань думала про своїх батьків, які залишилися жити в окупованому Донецьку.

"Я обіцяла татові, що я буду йти до мети, не зупинятися. А оскільки тато у мене в тому році помер, то тепер це мій головний стимул", - заявила Лящук після приїзду в Київ.

Варто відзначити, що після тріумфу в Лас-Вегасі Ольга закріпила свій титул золотою медаллю і двома світовими рекордами, які встановила в Барселоні на Європейському фестивалі Арнольда Шварценеггера - Arnold Sports Festival.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...