Український боксер віддав чемпіонські пояси напористому афроамериканцю (відео)

За дев'ятирічну кар'єру це перша поразка українця.

Боксери Віктор Постол і Теренс Кроуфорд. Фото: Mikey Williams/Top RankВ ніч з 23 на 24 липня в американському Лас-Вегасі відбувся поєдинок між українським боксером Віктором Постолом і місцевим Теренсом Кроуфордом - на кону бою стояли чемпіонські пояси WBC і WBO, які після впевненої перемоги за очками забрав американець, Патріоти України з посиланням на сайт Нескучные новости пропонують читачам повне відео поєдинку.

"Не можу сказати, що мені було легко - незважаючи на остаточний рахунок суддівських записок. Цей бій був напруженим, як і інші поєдинки. Джеб українця? З допомогою одного удару неможливо виграти поєдинок, нехай і говорили, що у нього найкращий джеб в нашому дивізіоні. Сьогодні ввечері я довів зворотне", - сказав через кілька хвилин після перемоги американський чемпіон.

Говорив перед боєм тренер Фредді Роуч, що він з Постолом знайшов протидію "швидким ногам" Кроуфорда, але насправді виявилося, що американець постійно уникав джеба українця - як раз за допомогою швидких переміщень. Для такого боксера, як Кроуфорд, на відміну від драчуна Маттиссе, потрібна інша тактика. Постолу необхідно було діяти більш гостро, незважаючи на високу ймовірність отримати зустрічний фатальний удар.

Як проходив поєдинок:

1 раунд. Постол відразу ж підключає свій джеб лівою рукою.

2 раунд. Поки що на рівних проходить поєдинок. Без особливих загострень. В основному українець намагається працювати по корпусу. Кроуфорд багато рухається і намагається відповідати - в область голови. Постол пішов в атаку під завісу 3-хвилинки, але Кроуфорд погасив її клінчем.

3 раунд. Кроуфорд після клінчу спробував вдарити опонента по потилиці - Вікс швидко зупинив це і попередив американця. Коментатор на Box Nation припустив, що якщо Постол і зробив ставку на джеб, то поки що він не був щасливим. Настільки, наскільки йому б хотілося.

4 раунд. Кроуфорд двічі дістає українця - по голові. Після третього раунду тренер Постола Фредді Роуч просить свого підопічного бути більш активним з джебом. І підключати праву відразу ж.

5 раунд. Ух, яке невдалий початок бою для Постола - суддя відчитує нокдаун! Може бути і неправильно, але все-таки він відрахував. Бій-то продовжився, але тепер одне очко в рахунку раунду у Постола віднімуть. Так, поки що помітно, що Постол нервує, не хоче йти вперед. Все-таки відповідальність за результат тяжіє над ним - ставки високі - два пояси.

6 раунд. Постол продовжує вести бій на відстані. Поки що він не може скористатися своїми перевагами - зростанням і розмахом рук. Зате Кроуфорд вже скористався своїми швидкими ногами і наносив удари досить несподівано змінюючи диспозицію в рингу. У кінцівці раунду Постол згадав, що треба йти вперед. Не запізно-то?

7 раунд. Поки що нічого не може протиставити Постол Кроуфорду. Нокаут потрібен, щоб перемогти. Ще один нокдаун для українця! Тепер вже чесний. Пропускає Постол.

8 раунд. Відразу ж пропустив удар Постол, але той чи потряс його.

9 раунд. Експерти каналу Box Nation розчаровані Постолом: "звичайно ж, можна було очікувати, що бій для українця буде проходить в такому стилі, але ми не очікували, що Кроуфорд буде настільки домінувати", - кажуть вони. Ще одну серію ударів пропустив Постол. Все зовсім погано для українця. Ще й Кроуфорд насміхається, запрошуючи опонента атакувати, а не стояти на відстані.

10 раунд. Безумовно Постола врятує тільки нокаут. Але передумов для цього немає зовсім. "Немає плану для перемоги у Постола! Невже джеб, який не має ефекту, це все, що може запропонувати Постол", - ще одна думка під час трансляції.

11 раунд. Не те що Постол не хоче йти вперед, він намагається, але у нього нічого не виходить. Нічого Джеб не допомагає Постолу навіть в захисті, не кажучи вже про напад.

12 раунд. Останній раунд. І схоже, він останній для Постола в ранзі чемпіона світу. Постол, до речі, йде вперед Ще й Вікс знімає очко з Постола - за дві спроби вдарити по потилиці. Так, нічого не виходить у Постола, Кроуфорд відчуває це і навіть не переживає.

За кілька секунд Постол ледь не пропустив потужний удар і не опинився на канвасі. Вистояв, але виразно програв за очками. Українець навіть не піднімає руки вгору, як це часто роблять боксер в надії на те, що судді віддадуть їм перемогу за очками. Так, судді фіксують розгром - двічі по 118 - 107 і 117-108. Постол втрачає пояс чемпіона світу за версією WBC. Був він у нього майже 10 місяців. У Кроуфорда тепер два пояса WBO і WBC.

І це не шкода для зору! Названо головну небезпеку смартфонів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:40

Головну небезпеку мобільних телефонів назвало видання The Sun із посиланням на нещодавно проведене дослідження, передають Патріоти України. Журналісти видання повідомили, що під час дослідження вчені взяли мазки з сидінь унітазів та зі смартфонів та ві...

Коханка була з ФСБ? Німецький мільярдер, оголошений мертвим шість років тому, знайшовся в Москві

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:32

Автори журналістського розслідування вважають, що Гауб міг втекти до Москви через тіньові оборудки з росіянами. Його коханку підозрюється у зв'язках з ФСБ. . Німецько-американський магнат роздрібної торгівлі, 64-річний мільярдер Карл-Еріван Гауб, який...