Неприємна пригода з дикими бджолами у Запоріжжі: Комунальники відмовилися щось робити, патрульні шукали допомоги через інтернет (фото)

На незвичайний виклик довелося виїжджати запорізьким патрульним у вихідні.

У Запоріжжі патрульним довелося боротися з дикими бджолами. Фото:http://zp.depo.ua/

Запорізькі патрульні стали єдиним міським підрозділом, що прийняв виклик, та врешті врятував городян від диких бджіл. Екіпажу 207 від диспетчера 102 поступила інформація про те, що у дворі будинку за адресою проспект Соборний, 156 виявлено гніздо диких бджіл, які загрожують городянам. Про це порталу Depo.Запоріжжя повідомили у прес-службі Патрульної поліції Запоріжжя, інформують Патріоти України.

Прибувши на місце події патрульні побачили цілий рій бджіл на асфальті та їхнє гніздо на гілці дерева. Протягом декількох годин патрульні намагалися викликати якісь комунальні служби, щоб прибрати з центру міста небезпечних комах. Проте ці спроби успіхом не увінчалися.

Тож патрульні вирішили шукати спеціалістів за допомогою інтернету. І знайшли. Бджоляр Геннадій Краселець погодився допомогти копам. Він прибув на місце події у спеціальному костюмі та обережно зняв бджолине гніздо і вивіз його.

У РФ студентів відраховують за відмову проходити навчальну практику на військових підприємствах

середа, 8 травень 2024, 18:55

У Росії студентів Балтійського державного технічного університету "Военмех" спрямовують на військові підприємства у межах навчальної практики, а в разі відмови студента проходити її - відраховують з вишу Про це повідомляє Центр національного спротиву. ...

Попит падає: Європейці відмовляються від споживання м'яса - дані дослідження

середа, 8 травень 2024, 18:54

Споживання м'яса поступово, але вірно падає у Європі. У 2023 році в країнах ЄС на душу населення припало в середньому 64,2 кг м'яса. Але між окремими державами-членами ЄС є великі відмінності. Про це пише ISN з посиланням на дані Agrarmarkt Information...