Неприємності французького винороба на Одещині продовжуються: Сусід підстрелив собаку француза

​Крістофа Лакарена ніяк не залишають проблеми з пайовиками.

Сусід французького винороба вистрілив у собаку. Фото:Facebook

На Одещині вистрілили в собаку відомого французького винороба Крістофа Лакарена. Про це він написав на своїй сторінці в Facebook. інформують Патріоти України.

За словами Лакарена, собака Беатріса перебувала на його обгородженому сіткою дворі. В неї вистрілили з рушниці, поранивши в голову і морду. Винороб звинувачує у стрілянині сусіда одного з "проблемних" пайовиків. Лакарен вже не вперше звернувся до прем'єр-міністра Володимира Гройсмана з проханням захистити його сім'ю.

"Пане прем'єр-міністр, 31 жовтня 2016 року в телепрограмі журналісту Каролін де Камаре Ви особисто гарантували безпеку французьким інвесторам в Україні. Я прошу Вас захистити мою сім'ю від цих варварів!", - написав винороб.

Як повідомлялося раніше, в листопаді минулого року невідомі на бульдозері знищили виноградники французького винороба Крістофа Лакарена в селі Шабо Одеської області. Чоловік пов'язує напад з пайовиками, які хочуть відібрати землю для забудови. Однак винороб запевняє, що має всі документи оренди на 15 років.

У Румунії ведмідь ледве не загриз іноземну туристку, яка хотіла зробити з "милим створінням" селфі (відео)

середа, 24 квітень 2024, 9:40

У Румунії британська туристка, імʼя якої не називають, ледь не залишилася без руки через любов до фотографування диких тварин, а саме – ведмедя. Інцидент закінчився пораненням, яке не загрожує життю 72-річної жінки. . Під час шпиталізації вона розпов...

Пенсії в Україні перерахують заднім числом, деякі отримають прибавку відразу за кілька місяців: Кого стосується

середа, 24 квітень 2024, 9:23

В Україні у червні проведуть перерахунок пенсій для тих, хто продовжив працювати на заслуженому відпочинку. Підвищення мали провести з квітня, але статистика щодо стажу приходить із запізненням, тож у червні заплатять підвищення одразу за кілька місяці...