Несанкціонований політ: у Ростовській області розбився літак з пілотом-українцем на борту

У результаті аварії повітряного судна пілот загинув.

Пілот літака загинув. Фото:  rostov-news.net/

29 квітня в районі селища Калач-Курултак Ростовської області Росії розбився легкомоторний літак, пілотом якого був громадянин України. Про це повідомляє Новое время, передають Патріоти України.

За попередньою версією слідчих, причиною аварії могла бути технічна несправність або помилка пілота, який загинув під час аварії.

"Відомо про те, що дозволу і будь-яких документів на виліт у пілота літака "Бекас" не було. Також, за попередніми даними, це повітряне судно не мало відповідної реєстрації. Керував літаком громадянин України 1953 року народження", - сказало джерело в екстрених службах.

За його словами, згідно з попередніми даними, літак "нібито здійснював сільгоспроботи, проте відомо, що в цьому районі в цей день сільгоспроботи проводилися авіацією сільгосппризначення, яка мала на те відповідні повноваження".

"Інколи змушений запитувати": Дуров заявив, що має українське коріння та вивчає мову

субота, 4 травень 2024, 7:45

Генеральний директор Telegram Павло Дуров заявляє, що розуміє 95% письмової української мови. Зокрема, він зазначив у Telegram, що українська мова була цікавою для нього з підліткового віку, оскільки родина його матері походить з України. Як лінгвіст з...

Важливий момент: Чи можуть Польща та інші країни силою повернути до України військовозобов’язаних чоловіків

субота, 4 травень 2024, 6:50

Польща, як і інші демократичні країни ніколи не підуть на такий крок, як видача Україні військовозобов’язаних чоловіків, яких вдома кваліфікують як ухилянтів, а за кордоном вони визнані біженцями. А консульське обслуговування громадян стосується внутрі...