Нещасний випадок: На Чернігівщині мисливці випадково застрелили єгеря

Зі слів двох учасників події, загиблий запросив їх до себе в гості відпочити. Коли чоловіки їхали в мікроавтобусі, карабін одного з гостей вистрелив.

Ілюстрація:http://zakarpattya.net.ua/На Чернігівщині стався нещасний випадок, в результаті якого від вогнепального поранення загинув єгер. Про це повідомляє прес-служба місцевої поліції, передають Патріоти України.

В ніч на 5 липня до Чернігівського районного відділення поліції надійшло повідомлення про нещасний випадок, в результаті якого загинув єгер, житель одного з сіл Чернігівського району.

Зі слів двох учасників події, загиблий запросив їх до себе в гості відпочити. Коли чоловіки їхали в мікроавтобусі «Volkswagen T4», карабін одного з гостей вистрелив. Від вогнепального поранення в шию єгер загинув на місці.

Чоловіки одразу викликали поліцію, прибули слідчо-оперативні групи Чернігівського районного відділення поліції та ГУНП в Чернігівській області. Інформація про подію внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань, відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 119 Кримінального кодексу України (вбивство, вчинене через необережність) – карається обмеженням волі на строк від трьох до п'яти років або позбавленням волі на той самий строк.

Наразі тривають слідчі дії, встановлюються всі обставини трагедії.

Новий скандал: На Закарпатті жінки напали на військових (відео)

п’ятниця, 19 квітень 2024, 19:14

19 квітня на Закарпатті стався черговий конфлікт між місцевими жителями та представниками Територіального центру комплектування та соціальної підтримки (ТЦК та СП). Про ситуацію розповіли у Закарпатському обласному ТЦК, передають Патріоти України. Там ...

В Україні змінюються умови військового обліку: Що тепер чекає на чоловіків

п’ятниця, 19 квітень 2024, 18:56

В Україні відбудуться зміни в умовах військового обліку завдяки новому закону про мобілізацію. Зокрема, чоловіки повинні будуть уточнити свої військово-облікові дані без очікування повістки. Крім того, запрацював єдиний реєстр "Оберіг" - там міститься ...