Несподіванка для окупантів: Найпопулярнішим кандидатом на "виборах" на Донбасі є Чак Норріс (фотофакт)

Навіть мобільний зв'язок і сайт так званого "Центрвиборчкому" терористів не витримали такого відвертого фейка і категорично відмовилися працювати.

Чак Норріс. Фото: соцмережі.

Люди, які приходять на "вибори", організовані бойовиками в окупованих районах Донецької і Луганської областей (ОРДЛО), "голосують" не за тих, кого вписано у так званий бюлетень, а за американського кіноактора Чака Норріса. Про це Служба безпеки України інформує у Facebook, передають Патріоти України.

"Спектакль розпочався. У кращих традиціях СРСР в ОРДЛО відбуваються так звані вибори. Кремлем поставлено завдання: до 12.00 повідомити про явку не менше 50% "виборців". Масово відбуваються містифікації, заради телевізійної картинки, про "черги бажаючих проголосувати". На дільницях організували пункти з продажу дешевшого, ніж завжди, хліба, але не більше двох буханок у руки, овочів, олії. Показово, що найпопулярнішим кандидатом є Чак Норріс, за якого масово віддають голоси нечисельні "виборці", – ідеться в повідомленні.

Як ілюстрацію СБУ опублікувала фото бюлетеня "виборів у ДНР", на якому дописано кандидата Чака Норріса. Спецслужба зазначає, що "навіть мобільний зв'язок і сайт так званого "Центрвиборчкому" терористів не витримали такого відвертого фейка і категорично відмовилися працювати".

Зазнало аварії в 1852 році: У Балтійському морі знайшли затонуле судно XIX століття з дорогим шампанським

субота, 27 липень 2024, 8:30

Польські водолази виявили у Балтійському морі затонулий вітрильник XIX століття, на борту якого було понад 100 запечатаних пляшок шампанського, вина, коштовної мінеральної води та порцеляни. Про це пишуть BBC та Washington Post, передають Патріоти Укра...

"Згідно з нинішньою нормативно-правовою базою": У Міноборони розповіли, чи планується розсилання електронних повісток

субота, 27 липень 2024, 8:22

У Міноборони розповіли, що надсилати електронні повістки чоловікам мобілізаційного віку поки не будуть. Оскільки нині для цього немає юридичних підстав. Про це повідомив речник Міністерства оборони України Дмитро Лазуткін в інтерв'ю розповів NV. Наразі...