Несподіванка для окупантів: Найпопулярнішим кандидатом на "виборах" на Донбасі є Чак Норріс (фотофакт)

Навіть мобільний зв'язок і сайт так званого "Центрвиборчкому" терористів не витримали такого відвертого фейка і категорично відмовилися працювати.

Чак Норріс. Фото: соцмережі.

Люди, які приходять на "вибори", організовані бойовиками в окупованих районах Донецької і Луганської областей (ОРДЛО), "голосують" не за тих, кого вписано у так званий бюлетень, а за американського кіноактора Чака Норріса. Про це Служба безпеки України інформує у Facebook, передають Патріоти України.

"Спектакль розпочався. У кращих традиціях СРСР в ОРДЛО відбуваються так звані вибори. Кремлем поставлено завдання: до 12.00 повідомити про явку не менше 50% "виборців". Масово відбуваються містифікації, заради телевізійної картинки, про "черги бажаючих проголосувати". На дільницях організували пункти з продажу дешевшого, ніж завжди, хліба, але не більше двох буханок у руки, овочів, олії. Показово, що найпопулярнішим кандидатом є Чак Норріс, за якого масово віддають голоси нечисельні "виборці", – ідеться в повідомленні.

Як ілюстрацію СБУ опублікувала фото бюлетеня "виборів у ДНР", на якому дописано кандидата Чака Норріса. Спецслужба зазначає, що "навіть мобільний зв'язок і сайт так званого "Центрвиборчкому" терористів не витримали такого відвертого фейка і категорично відмовилися працювати".

МЗС обмежило надання консульських послуг: У "Слузі народу" виступили з заявою

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:23

Дії Міністерства закордонних справ щодо призупинення надання консульських послуг чоловікам призовного віку за кордоном є надзвичайним заходом, поки закон про мобілізацію не набрав чинності. Адже можуть виникати кризові ситуації, зокрема, в оновленні до...

Життя повністю змінилось: Пара під час ремонту в кухні знайшла схований скарб на кругленьку суму

п’ятниця, 26 квітень 2024, 13:55

Пара була приголомшена, коли під час ремонту будинку розкопала бетонну підлогу в кухні й знайшла захований скарб вартістю 60 000 фунтів стерлінгів (майже три млн гривень). Про це пише Mirror, передають Патріоти України. Роберт та Беккі Фукси розкопувал...