Несподівано: Мільйонер з "Самопомочі" заявив про складення депутатських повноважень (документ)

У своїй заяві Андрій Журжій написав, що в умовах відкату та зупинення реформ напередодні виборів в парламенті неможливе ефективне виконання депутатських обов’язків.
Андрій Журжій. Фото: Фейсбук.

Народний депутат України від об’єднання Самопоміч, перший заступник голови парламентського комітету з питань податкової та митної політики Андрій Журжій подав заяву про складення депутатських повноважень, передають Патріоти України.

У своїй заяві Журжій написав, що в умовах відкату та зупинення реформ напередодні виборів в парламенті неможливе ефективне виконання депутатських обов’язків. За його словами, Верховна Рада зупинила проведення реформ податкової та митниці, запровадження податку на виведений капітал, ліквідацію ЄСВ, податкової поліції та економічних підрозділів СБУ.

Нагадаємо, що за даними Комітету виборців України, Андрій Журжій пропустив усі голосування липня у Верховній Раді. Андрій Журжій пройшов до Верховної Ради у 2014 році за списком Самопомочі. З 2005 по 2014 рік очолював юридичний департамент групи компаній Fozzy Group.

Андрій Журжій задекларував 14,6 млн гривень доходів за 2017 рік, з яких лише 247 тис. гривень - депутатська зарплата, решта - дохід від відчуження цінних паперів і корпоративних прав, автомобіля і нерухомості. Журжій є кінцевим бенефіціаром 15 компаній. У його власності є два будинки у Києві, дві земельні ділянки та автомобіль Lexus LX 750 2011 рік випуску.

Була готова померти: Зірка українського тенісу ледь не загинула на Мальдівах

четвер, 28 березень 2024, 21:03

Українська тенісистка Марта Костюк (№ 26 WTA) розповіла про те, як мало не загинула на заняттях серфінгом. Дівчина зізналася, що готова була померти під час відпочинку, передають Патріоти України. «Якось ми займалися серфінгом у Лос-Анджелесі і мій чол...

9 з 10 солдат на передовій мають проблеми з ігроманією, - нардеп Гончаренко

четвер, 28 березень 2024, 20:41

Військові звертають увагу на появу нової проблеми - епідемії ігроманії, зокрема, в лавах ЗСУ на передовій. Про цю проблему пишуть в соцмережах, передають Патріоти України. Як зазначив народний депутат Олексій Гончаренко, це не просто проблема: 9 з 10 с...