Несподівано: Організація терориста Гіркіна підтримала у Росії протест далекобійників

Самі далекобійники заявляють, що переговорів з рухом Стрєлкова-Гіркіна не вели.

Олексій Сороковой. Фото:https://www.novayagazeta.ru/

їУ Росії протестну акцію водіїв-далекобійників підтримала організація "Новоросія", створена терористом та ватажком бойовиків "ДНР" Ігорем Гіркіним (Стрєлковим). Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Новую газету.

Як заявив один з лідерів громадського руху Гіркіна, начальник московського штабу організації Олексій Сороковой, "Новоросія" підтримала страйк далекобійників, які протестують проти системи "Платон".

"Я був на Донбасі, не воював, але доставляв гуманітарну допомогу до Луганська та Донецька, у 2016 році привозив на фронт "благодатний вогонь" на Великдень", - розповів Сороковой.

Представник руху присутній на акції у Підмосков'ї на 2 км МКАД. Зазначається, що "новорос" прибув на місце акції один.

Самі далекобійники заявляють, що переговорів з рухом Стрєлкова-Гіркіна не вели, але "вітають представника руху як приватну особу".

Як відомо, протести далекобійників проходять у кількох регіонах Росії, найбільше водіїв страйкують на Забайкаллі, у Нижньому Новгороді, Санкт-Петербурзі та Дагестані.

Які хвороби крові та кровотворних органів звільняють від мобілізації в Україні - роз'яснення

четвер, 28 березень 2024, 16:56

В Україні з початку повномасштабного вторгнення РФ триває загальна мобілізація, під час якої військовозобов'язаних громадян призивають на службу в армію. Однак ціла низка захворювань є законною підставою для звільнення від мобілізації, передають Патрі...

У Міненерго відповіли, чи розглядають питання підвищення тарифів на електроенергію для населення

четвер, 28 березень 2024, 16:30

Міністерство енергетики України зараз не розглядає питання підвищення тарифів на електроенергію для населення. Про це 27 березня міністр енергетики Герман Галущенко заявив в ефірі національного телемарафону, фрагмент якого в Telegram опублікувала пресс...