Несподівано: У Києві скасували концерт пам'яті Кузьми Скрябіна

Гроші за вже куплені квитки повернуть.

Кузьма Скрябін. Фото: ЖЖ

Концерт-реквієм до роковин смерті Андрія Кузьменка (Скрябіна) вирішили скасувати. Сім'я Кузьми вважає недоречно влаштовувати такий захід, пише "Комсомольська правда в Україні", передають Патріоти України.

Очікується, що пам'ятний концерт відбудеться, але вже в серпні - до дня народження співака. .."Швидше за все концерт буде приурочений до дня народження Неетично відзначати день смерті. Гроші за квитки повертатимуть. Так вийшло, що організатори вирішили провести концерт, а мама Андрія наполягла на тому, що все-таки проводити такий захід в день смерті - не правильно ", - розповів гітарист групи Олексій Зволинский.

На сайті з продажу квитків вже повідомляється про скасування заходу. "Концерт скасований, і зараз гроші за квитки повертають всім, хто звертається до організаторів", - зазначила адміністратор офіційної сторінки гурту "Скрябін" "ВКонтакте" Ірина Ткач.

Фініш? Ломаченко задумався над завершенням кар'єри

вівторок, 7 травень 2024, 1:45

Український боксер Василь Ломаченко (18-0, 9 КО) готовий завершити свою професійну кар'єру. Про це 36-річний спортсмен розповів у коментарі Fox Sports, передають Патріоти України. Наступний бій українець проведе за титул IBF у легкій вазі проти австрал...

Почнеться епоха вимирання? Вчені попередили про нову загрозу екологічної катастрофи

вівторок, 7 травень 2024, 0:30

Чисельність багатьох видів джмелів у всьому світі скорочується. Через аномальну спеку їх гнізда перегріваються, внаслідок чого гинуть цілі виводки личинок. Вчені попереджають, що планеті загрожує нова екологічна катастрофа, якщо на Землі повністю зникн...