Несподівано: Востріков, який втратив сім'ю у Кемерово, вибачився перед Україною

Тепер Ігор Востріков стверджує, що "два народи стравлюють спеціально".
Ігор Востріков. Фото: скріншот з відео.

Росіянин Ігор Востріков, який втратив сім'ю у "Зимовій вишні" в Кемерово, визнав, що вчинив безвідповідально, коли написав про "синдром укропа",яким страждають, за його словами, багато українців. Він попросив вибачення у своєму Instagram і зазначив, що "корінь усіх бід обох народів – і російського, і українського, в нездатності нести відповідальність", передають Патріоти України.

"Один відомий українець зачепив мене словами: "Смерть кожного росіянина — це радість для українця". Перебуваючи у стані агресії, я зробив помилку, не попередивши, що для мене значить "синдром укропа", і вийшло що через цього негідника я образив багато людей", — написав Востріков.

Він стверджує, що два народи стравлюють спеціально. "Я приношу свої вибачення. Давайте підтримувати один одного", — зазначив Востріков.

Нагадаємо, росіянин Ігор Востріков, у якого вся сім'я загинула під час пожежі в торговому центрі в Кемерово, поїхав у США і тепер активно розповідає, наскільки краще там життя.

Інновації, що рятують

п’ятниця, 19 квітень 2024, 12:55

Знов обстріл російськими терористами цивільної інфраструктури. Цього разу в Дніпрі. Треба лиш підтримувати, а не душити українські розробки, і обʼєднувати зусилля для прискорення допомоги, а не потурати політичним ревнощам. Ай-Петрі СВ — перспективний ...

Суд виніс вирок тренеру з Харківщини за згвалтування 11-річного хлопця: Шокуючі подробиці справи

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:44

15 квітня Городоцький районний суд Львівської області виніс вирок керівнику громадської організації “Десантно-спортивний навчально-тренувальний центр” у Чугуєві. Чоловіка визнали винним у розбещенні, сексуальному насильстві та зґвалтуванні 11-річного х...