Неспокійне 1 травня: У Дніпрі відбулася штовханина між двома демонстраціями (фото)

Поліція області переведена на посилений режим несення служби. Центр Дніпра патрулює кавалерійський взвод.​

Фото:http://dnipro.depo.ua/

У Дніпрі сталася сутичка між учасниками демонстрацій соціалістів та представників профспілок. Про це пише Depo.Дніпро, передають Патріоти України.

Демонстрація трударів, яка зупинилася на площі біля міськради, слухала виступ одного з організаторів, який говорив у гучномовець. Тим часом проспектом рухалася колона з прапорами соціалістів.

Чоловіки з площі намагалися вручити людям з червоними повітряними кульками листівки, однак чоловіки спортивної зовнішності почали забороняти це робити. Почалася штовханина, яку швидко розборонили поліцейські.

Соціалісти дійшли до центральної площі Героїв Майдану, після чого організатори оголосили, що прапори потрібно здати. Демонстранти розійшлися.

Видання також пише, що з 10:00 до 11:00 центральний проспект Дніпра "хвилями" перекривали через проходження колон демонстрантів. Маївка "радянських офіцерів" на площі біля Театру опери та балету у Дніпрі пройшла у щільному оточенні поліції.

Поліція області переведена на посилений режим несення служби. Центр Дніпра патрулює кавалерійський взвод.

В Україні для кількох категорій скасували плату за доставку газу? Все, що треба знати

п’ятниця, 19 квітень 2024, 15:30

Більшість споживачів газу найближчим часом сплачуватимуть за газ, як і раніше, за старими тарифами, передають Патріоти України. Варто пам'ятати, що окремо потрібно сплачувати за «блакитне» паливо і за його доставку. Щодо останнього платежу у мережі н...

У Держпраці заявили, що під час воєнного стану українців не можна звільняти за прогули: Що треба знати

п’ятниця, 19 квітень 2024, 15:22

Державна служба з питань праці заявила про те, що прогули тих співробітників, які переїхали в інший регіон або виїхали за кордон під час воєнного стану, не можуть бути причиною звільнення. Замість звільнення їх можна відправити в неоплачувану відпустку...