Невдахи-работорговці: Подружжя у Запоріжжі намагалося продати новонароджену доньку за $7 тис (фото)

​У поліції дізналися про бажання батьків продати свою дитину, і попередили цей злочин.

Новонароджену дівчинку її батьки були готові продати за $7 тис. Фото:facebook

У Запоріжжі 24-річна жінка та її 23-річний чоловік намагалися продати свою новонароджену дитину. Про це повідомив радник міністра внутрішніх справ України Антон Геращенко на своїй сторінці в Facebook, передають Патріоти України.

Він повідомляє про те, що горе-батьки оцінили свого малюка в $7 тис., і ретельно підшукували потенційного покупця. "Невдахи работорговці, не бажаючи виховувати і утримувати небажану і не улюблену дитину, заздалегідь підшукували, кому б продати ще не народжену дочку", - написав Геращенко.

На щастя, в поліції дізналися про бажання батьків продати свою новонароджену дівчинку, і попередили цей злочин. В даний час чоловік і жінка затримані, їм загрожує від 8 до 15 років позбавлення волі за організацію торгівлі людьми.

Життю новонародженої дитини нічого не загрожує, в даний час вирішується питання про передачу дівчинки під опіку.


Прогноз невтішний: Наскільки скоротиться населення України до 2051 року - прогноз демографів

п’ятниця, 29 березень 2024, 14:56

До 2041 року населення України може скоротитися до 28,9 млн, а до 2051 року на 25,2 млн. Причиною усьому є демографічні виклики та загрози. Такий прогноз зробив Інститут демографії та проблем якості життя Національної академії наук України, повідомляє...

Багато людей поранені, в тому числі українки: У Німеччині перекинувся автобус з пасажирами (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:55

У Німеччині поблизу міста Лейпциг сталася смертельна ДТП, внаслідок якої загинули чотири людини, ще 29 людей отримали травми. Також серед постраждалих є двоє українок. Про це повідомляє німецьке видання Berliner Morgenpost, передають Патріоти України. ...