Невідомі благолучно зникли: В окупованій Ясинуватій, що є базою для атак на Авдіївку, надпотужний вибух

На території локомотивного депо окупованого міста невідомі підірвали ємність з 58 тоннами дизельного палива.

Ілюстрація:ipress.ua

У Ясинуватій Донецької області на території локомотивного депо невідомі підірвали ємність з 58 тоннами дизельного палива. Про це повідомляє сайт так званого "міністерства транспорту ДНР", інформують Патріоти України з посиланням на Новости Донбасса.

"У ніч з 25 на 26 червня в 00.40 хвилин внаслідок підриву на території локомотивного депо станції Ясинувата ДП "Донецька залізниця" сталося загоряння стаціонарної ємності для зберігання дизельного палива місткістю 400 тонн. На момент пожежі в ній знаходилося близько 58 тонн дизпалива. Займанню сусідньої ємності вдалося запобігти", - йдеться в повідомленні.

Постраждалих в результаті загоряння немає. За фактом події була створена міжвідомча комісія для розслідування даного інциденту.

Лікарі запевняли, що все нормально: Сашко Лірник розповів, від чого помер Дмитро Капранов

четвер, 18 квітень 2024, 3:25

У літератора були проблеми із серцем, через що Дмитро часто скаржився на біль. Однак медики запевняли рідних і близьких письменника, що "все нормально". Український письменник Дмитро Капранов помер 16 квітня внаслідок проблем із серцем. Таку версію озв...

"У Левка Лук'яненка воно теж було": Ірина Фаріон зробила заяву про своє комуністичне минуле

середа, 17 квітень 2024, 23:29

Те, що Герой України Лук'яненко за свої гуманістичні переконання був жорстоко репресований Радянською владою, як і Миколо Руденко, скандальна політикіню не може поставити собі в паралель співпадінь. Ірина Фаріон в інтерв’ю «Українським новинам» розпові...