Невідомі на Закарпатті намагалися підірвати магазин (фото)

Нападу зазнав магазин "Motolux" у Мукачеві. За даним фактом правоохоронці почали кримінальне провадження.

Наслідки нападу на магазин в Мукачеві. Фото: прес-служба ГУ НП у Закарпатській області

Сьогодні, 22 квітня, в Мукачеві невідомими було кинуто гранату F-1 у вітрину магазину. Про це повідомили у прес-службі Національної поліції в Закарпатській області, передають Патріоти України.

Гранату кинули, не вийнявши чеки, тому вона не вибухнула, а лише пошкодила скло і впала в 3 метрах від торгового закладу. Поліція, яка приїхала за викликом охоронця магазину, вилучила небезпечний предмет і ліквідувала його відповідно до чинного законодавства.

Як повідомляють місцеві ЗМІ, нападу зазнав магазин "Motolux". За даним фактом правоохоронці почали кримінальне провадження за ч. 2 статті 15 ККУ ч.2 ст. 194 ККУ (Замах на умисне знищення або пошкодження майна, вчинене шляхом підпалу, вибуху чи іншим загальнонебезпечним способом).

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...