Невідомі у Миколаєві жорстоко побили депутата від "Самопомочі", на обличчя потерпілому наклали 20 швів (відео)

На офіційному сайті міської ради депутати засудили напад на свого колегу і зажадали від правоохоронних органів термінового розслідування.

В'ячеслава Апанасенка жорстоко побили невідомі. Фото:НикВестиУ Миколаєві поліція почала розслідування за фактом нападу невідомих зловмисників на депутата Миколаївської міської ради В'ячеслава Апанасенко (фракція "Самопоміч"), яке відбулося увечері 15 травня. Як повідомили у відділі комунікації поліції області, депутат отримав травми голови і тулуба, передають Патріоти України.

"Попередньо, двоє невідомих нанесли потерпілому ушкодження невстановленим предметом", - уточнили в поліції. Кримінальне провадження розпочато за ч.4 ст. 296 КК України (хуліганство).

На офіційному сайті міської ради депутати засудили напад на свого колегу і зажадали від правоохоронних органів термінового розслідування. При цьому місцеві ЗМІ повідомляють, що Апанасенка вже прооперовано - депутату зашили рани на голові та обличчі.

Місцеве видання Новини-N повідомило, що в результаті нападу Апанасенко отримав черепно-мозкову травму і численні удари. Найсерйознішим пошкодженням у депутата стала рана обличчя, на яку наклали близько 20 швів.

Шокуюча цифра: Скільки в Україні зниклих безвісти

п’ятниця, 29 березень 2024, 16:57

Наразі в Україні зниклими безвісти є понад 50 тис. людей. До повномасштабного вторгнення Росії ця цифра була в чотири рази меншою. Про це повідомив заступник голови Нацполіції України Андрій Нєбитов. передають Патріоти України. За його словами, до поча...

В Україну після потепління увірветься нова хвиля холоду: Синоптикиня розповіла, чого чекати

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:56

На вихідних 30-31 березня в Україні очікується тепла весняна погода, подекуди стовпчики термометрів піднімуться до +25 градусів. Скрізь без опадів, світитиме сонце. А з вівторка та середи очікується нова хвиля похолодання, передають Патріоти України. Т...