Невже і підробні рублі закінчилися? У "ДНР" призупинили виплати пенсій, звинувативши "українських хакерів"

У зв'язку зі "зломом" офіційного сайту Пенсійного Фонду "республіки" мешканців лишили без грошей

Фото: trainfanat.livejournal.com

У "ДНР" заявили, що "українські хакери" зламали сайт "пенсіного фонду", тож пенсії доведеться затримати. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на терористичний ресурс.

"4 жовтня в результаті атаки українськими хакерами була зламана і заблокована база даних Пенсійного фонду Донецької Народної Республіки. У зв'язку зі зломом офіційного сайту ПФ, в Республіці ми були змушені призупинити пенсійні виплати", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, що йдуть розмови про несправжність рублів, якими так звана "влада" виплачувала пенсії та зарплати у окупованих республіках. Через це мешканці Донбасу, які мають змогу, спішно купують долари у РФ.

Змусили через правила "Укрзалізниці": Військовослужбовець Нацгвардії змушений був їхати в тамбурі потяга (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:44

Військовослужбовець Нацгвардії дорогою від Києва до Чернігова змушений був їхати в тамбурі потяга, бо йому не дозволили зайняти своє місце згідно з придбаним квитком через його службову собаку – лабрадора. Про цей випадок повідомив на своїй сторінці у ...

Була готова померти: Зірка українського тенісу ледь не загинула на Мальдівах

четвер, 28 березень 2024, 21:03

Українська тенісистка Марта Костюк (№ 26 WTA) розповіла про те, як мало не загинула на заняттях серфінгом. Дівчина зізналася, що готова була померти під час відпочинку, передають Патріоти України. «Якось ми займалися серфінгом у Лос-Анджелесі і мій чол...