Неземна краса: У Японії відкрили сезон цвітіння сакури (фото)

Незважаючи на те, що в цьому році весна в Країну сонця, що сходить, прийшла раніше на цілий місяць, офіційно сезон цвітіння сакури стартував 21 березня.

В Японії зацвіла сакура. Фото: Обозреватель.

Сезон цвітіння сакури в Японії офіційно стартував - на спеціальному контрольному дереві з'явилися перші квіти. Причому, за словами фахівців, це знову, як і торік, відбулося на п'ять днів раніше терміну, пишуть Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

У вівторок вранці, 21 березня, інспектор метеорологічного управління Японії відвідав синтоїстський храм Ясукуні в Токіо, де і росте те саме дерево, після чого офіційно оголосив про початок сезону цвітіння сакури.

"Закрий рота і йди звідси": На Львівщині працівники ТЦК зупинили автівку волонтера (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:54

Працівники одного з Територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки (ТЦК та СП) потрапили у черговий скандал. Цього разу подія сталася у Львівській області. Про це повідомляє видання "Четверта студія", посилаючись на місцеві Telegram-кана...

Український футболіст потрапив у расистський скандал у Франції

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:43

Півзахисник Бордо Данило Ігнатенко запам’ятався скандалом у домашньому матчі 24-го туру французької Ліги 2, у якому його клуб переміг Дюнкерк з рахунком 2:0, передають Патріоти України. Як пише L’Equipe, у цьому поєдинку українець нібито обізвав футбол...