Незвичайний світильник у формі преса для кави вражає уяву (фото, відео)

Лампа створює ілюзію перетворення рідини в світло.

Чудо-світильник може надійти в продаж у лютому 2017 року. Фото: nr2.com.ua.

Світильник DiMO зовсім недавно з'явився на Kickstarter і вже встиг зацікавити потенційних покупців своїм незвичайним виглядом. Він об'єднує в собі два, здавалося б, непоєднуваних компонента - французький прес для кави і настільний світильник, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Концепція світильника досить проста. DiMO складається з пластикової трубки-плунжера, в торцях якої розташовані диски з бука. Верхній диск виконує функцію своєрідного поршня. Щоб вимкнути світло, необхідно віджати його вниз до упору. Зовсім іншу картину можна спостерігати, коли поршень піднімається. Світло тут же запалюється, поступово збільшуючись в обсязі в міру підняття поршня. Плунжер зроблений таким чином, що жодна «крапля світла" не протече назовні. Джерелами світла є розташовані в нижній частині колби світлодіоди. За допомогою поршня можна регулювати висоту і інтенсивність світлового потоку.

DiMO випускається в двох версіях - класичної з поршнем і додаткової з різними «наворотами», де замість поршня може бути «штопор». Ручки виготовлені в трьох колірних варіантах - червоному, білому і жовтому. В даний час DiMO можна замовити на Kickstarter за 62 долари. Прогнозована роздрібна ціна близько 100 доларів. Творці світильника сподіваються, що вже в лютому 2017 року його надійде в продаж.


Айтішниця поскаржилась, що роботодавець відхилив її кандидатуру через те, що вона... з Харкова

неділя, 5 травень 2024, 22:50

UI/UX дизайнерка Марина Стульнікова з Харкова розповіла як зіткнулася з відмовою від роботодавця через свою локацію. За її словами, їй уперше відмовили з такої причини. Після цього дизайнерка всюди прибрала позначку про свою локацію в Харкові, передают...

"Добре, що став на міну": Мати російського окупанта зраділа, що син повернувся з фронту інвалідом

неділя, 5 травень 2024, 21:30

Російський окупант Олексій Воронін пішов вбивати українців через борги і кредити. Додому загарбник повернувся без кінцівки, але радіє, що отримав мільйони компенсації та купив квартиру. Історію "трьохсотого" окупанта розповів Юрій Бутусов, передають Па...