"Ні" гастролям на крові": У Києві відбулася акція протесту проти українських артистів, які виступають в РФ (фото, відео)

Активісти молодіжного крила добровольчого руху ОУН зустрічали гостей третьої церемонії нагородження M1 Music Awards від телеканалу М1 біля Палаці Спорту.

Скрін відео

У центрі Києва, біля Палацу спорту, активісти Добровольчого руху ОУН провели акцію під назвою "Ні" гастролям на крові", спрямовану проти українських співаків, які відвідують Росію з концертами. Про це повідомляє Цензор.НЕТ з місця подій, зазначають Патріоти України.

Гостей третьої церемонії нагородження M1 Music Awards від телеканалу М1 біля Палаці Спорту зустрічали активісти молодіжного крила добровольчого руху ОУН. У русі пояснили, що серед 18 артистів, представлених до нагороди, четверо регулярно відвідують з виступами Росію. Серед них Макс Барських, Mozgi, "Время и стекло" і Alekseev.

Також зазначено, де і коли ці артисти брали участь в російських концертних заходах.

ТЦК загрожує повний колапс: Раді доведеться правити закон про мобілізацію

субота, 27 квітень 2024, 1:45

Як пише видання Texty, територіальні центри комплектування (ТЦК) не встигнуть актуалізувати дані усіх військовозобов’язаних за 60 днів, як того вимагає новий закон про мобілізацію, і це створить додатковий хаос, передають Патріоти України. "Управлінсь...

Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...