Ні совісті, ні поваги: На Львівщині вандали поглумилися над пам'ятником великому Кобзареві (фотофакт)

У поліції зареєстрували факт вандалізму і проводять дослідчу перевірку з метою встановлення зловмисників.

Фото:FacebookУ місті Стрий на Львівщині вандали зруйнували частину пам'ятника Тарасу Шевченку, який встановлений в однойменному парку. Про це в Facebook пише Ігор Зінкевич і публікує фото з місця події, інформують Патріоти України.

"м. Стрий парк ім. Т.Г. Шевченка. Поліція виявила відбиту голову (на місці не виявлено) пам’ятнику Т. Шевченку. Як жаль, що в деяких осіб не має ні совісті, ні гордості до людей, які дали і творили історію України!", - пише він.

У поліції зареєстрували факт вандалізму і проводять дослідчу перевірку з метою встановлення зловмисників. Слід відзначити, що цей пам'ятник Шевченку виконаний з бронзи і був встановлений у місті в 1958 році.

В Одесі розпочався білкопад. Зоологи пояснили чому це відбувається і як небайдужі свідки можуть зарадити

субота, 20 квітень 2024, 5:58

Через власну допитливість білченята випадають з гнізда, а потім не можуть повернутися назад. В Одесі маленькі білочки, які нещодавно народилися, випадають з гнізд прямо на людей. Про це повідомили у комунальній установі "Одеський зоологічний парк". ....

Австралійські генетики дізналися, чому одні люди хворіють на рак, а інші ні

субота, 20 квітень 2024, 3:25

Рак є серйозним і поширеним захворюванням, що забирає мільйони життів щороку. Але вчені наблизилися ближче до розгадки причин його виникнення і створення нових ліків. В австралійському Університеті Фліндерса група дослідників зробила відкриття в галузі...