"Няш-мяш" порадила директору ялтинського зоопарку самому сісти в клітку

Про утримання тварин мали піклуватися власники, а не "влада", впевнена так звана "прокурор".​

Наталія Поклонська. Фото:dt.ua

Так звана прокурор Криму Наталія Поклонська вважає, що директор зоопарку, де померли тигренята, закриває звіринці через неспроможність забезпечити нормальні умови тваринам. Йому вона запропонувала самому сісти в клітку, якщо він хоче протестувати. Про це повідомляє російське агентство ТАСС, інформують Патріоти України.

"Він керівник, нехай ухвалює рішення. Якщо він не може забезпечити необхідні умови, то, вочевидь, він їх і закриває. Отже, йому так треба.

На знак протесту? Та заради Бога. Нехай хоч сам сідає в клітку, – сказала Поклонська. - Для мене рішення про закриття говорить тільки про одне – що в нього дійсно невідповідні умови для того, щоб там утримувалися тварини. Гарна нагода для того, щоб навести там порядок," – зазначила вона.

Раніше директор зоопарку «Казка» і сафарі-парку «Тайган» Олег Зубков заявив, що закриває звіринці на знак протесту, і ця акція буде безстроковою.

"Він вже написав звернення до мене, щоб я добровільно пішла у відставку. Це просто, м'яко скажемо, вимога якоїсь неврівноваженої і неадекватної людини. Це не йому вирішувати," – зазначила Поклонська.

До цього Поклонська поклала на керівництво зоопарку «Казка» відповідальність за загибель двох тигренят-альбіносів. За її словами, про утримання тварин мали піклуватися власники, а не "влада".

Що сталось із другим поліцейським, пораненим під час нападу у Вінницькій області

субота, 20 квітень 2024, 15:20

Вночі 20 квітня двоє зловмисників на Вінничині убили 20-річного поліцейського Максима Зарецького. Другим постраждалим правоохоронцем виявився капітан Максим Шарапанський. Про це повідомляє видання "Суспільне Вінниця", передають Патріоти України. За поп...

Військкомат надіслав повістку журналісту, який помер у жовтні минулого року

субота, 20 квітень 2024, 15:05

Оболонський районний територіальний центр комплектації та соціальної підтримки (ТЦК) Києва надіслав повістку на адресу спортивного журналіста Артема Франкова, який помер у жовтні минулого року. Про це повідомляє Telegram-канал Artем Frankov official, п...