Ніч на Івана Купала: Синоптик розповіла, якою буде погода

Наталія Діденко розповіла, де в Україні пройдуть дощі.

Синоптик розповіла, якою буде погода в ніч на Івана Купала. Фото: IGotoWorld.

Синоптик Наталія Діденко розповіла, якої погоди чекати 7 липня, зокрема вночі на свято Івана Купала. Про це вона написала на своїй сторінці в соцмережі Facebook, пишуть Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

"Найближчої ночі, на Івана, в Україні буде прохолодно. У західних областях вельми доречним буде стрибання через купальське вогнище. Тому як зігрітися при температурі повітря +7 ... + 12 градусів, а в Карпатах +5 ... + 10 градусів, просто необхідно. Оскільки першими стрибають хлопці і дівчата, то старшим і літнім можна почекати і хоча б біля вогнища просто посидіти. Тому +7 ... + 12 - це, прямо скажемо, мало для Івана", - попередила синоптик.

За даними експерта, на півночі, в центрі і на сході України вночі очікується +9 ... + 15 градусів. У південній частині країни +14 ... + 18 градусів.

"На значній частині території України в п'ятницю - сухо, сонячно, хмарно з проясненнями", - повідомила Діденко.

У зв'язку зі святом Івана Купала синоптик розповіла, якою буде температура води в купальську ніч.

"Як бачите, чудова водичка, 22-27 градусів, північні моря і західні океани, Балтія, португальське і британське узбережжя, звичайно, свіжіше. Для багатьох українських туристів: температура води біля Анталії і Хургади 27-29 градусів", - розповіла експерт.

Вона також дала прогноз погоди для Києва. "Київські берега Дніпра 7 липня будуть вночі з холодними ясними зорями, +13 ... + 15 градусів, тихими водами, в Дніпрі 20 градусів водичка, а вдень повітря прогріється до +21 ... + 23 градусів, і буде світити сонце" , - зазначила Діденко.

Айтішниця поскаржилась, що роботодавець відхилив її кандидатуру через те, що вона... з Харкова

неділя, 5 травень 2024, 22:50

UI/UX дизайнерка Марина Стульнікова з Харкова розповіла як зіткнулася з відмовою від роботодавця через свою локацію. За її словами, їй уперше відмовили з такої причини. Після цього дизайнерка всюди прибрала позначку про свою локацію в Харкові, передают...

"Добре, що став на міну": Мати російського окупанта зраділа, що син повернувся з фронту інвалідом

неділя, 5 травень 2024, 21:30

Російський окупант Олексій Воронін пішов вбивати українців через борги і кредити. Додому загарбник повернувся без кінцівки, але радіє, що отримав мільйони компенсації та купив квартиру. Історію "трьохсотого" окупанта розповів Юрій Бутусов, передають Па...