Нічний виклик поліції: В Івано-Франківську затримано п’яного прокурора, який влаштував бешкет у багатоповерхівці та нагадив у ліфті (відео)

Зловмисника затримали та доставили до відділку поліції. За свою п'яну витівку чоловікові доведеться заплатити штраф.

Ілюстрація:mukachevo.today

В Івано-Франківську нетверезий співробітник прокуратури влаштував бешкет в одній із багатоповерхівок. Правоохоронець лаявся, ломився у двері мешканців і насамкінець справив нужду в ліфті. Про це повідомляють "Надзвичайні новини" на каналі ICTV на Youtube, інформують Патріоти України.

Правоохоронці отримали виклик посеред ночі від мешканців однієї з багатоповерхівок. Обурені люди відзначили, що їхній п’яний сусід буянить в коридорі. Чоловік голосно матюкався, кричав та гримав кулаками у двері квартир.

Патрульні, які прибули на виклик виявили порушника громадського спокою. Чоловік з розстібнутою ширінкою та приспущеними штанами якраз справляв нужду в ліфті. Помітивши правоохоронців він почав вимахувати посвідченням співробітника прокуратури, демонстративно не реагував на зауваження наряду поліції.

Зловмисника все ж затримали та доставили до відділку поліції. За свою п'яну витівку чоловікові доведеться заплатити штраф.

У Швейцарії хочуть, щоб українські біженці працювали, але є нюанс

п’ятниця, 19 квітень 2024, 14:56

Очікується, що українські біженці у Швейцарії братимуть участь у соціальному житті країни, інтегруватимуться та знайдуть роботу. Але працевлаштуватися для багатьох з них нелегко. Лише трохи менше від 23 відсотків біженців з України зараз працюють. Феде...

Воєнні злочини тривають: У Криму росіяни влаштували облаву та мобілізували мусульман під час Ураза-байрам

п’ятниця, 19 квітень 2024, 14:30

Російські терористи у тимчасово окупованому Криму мобілізували місцевих мусульман під час Ураза-байрам. Про це у Telegram-каналі пише рух спротиву "Атеш", передають Патріоти України. За інформацією партизан, росіяни провели масову облаву на місцеве на...