Нічого не буде: У Росії відібрали чемпіонат світу

Це рішення було прийнято після того, як російських легкоатлетів відсторонили від всіх змагань.

Ілюстрація: ЖЖ

Міжнародна асоціація легкоатлетичних федерацій (IAAF) вирішила грунтовно покарати Росію за допінговий скандал. IAAF відібрав у РФ право на проведення чемпіонату світу з легкої атлетики серед юніорів у 2016 році в Казані, повідомляють Патріоти України.

Це рішення було прийнято після того, як російських легкоатлетів відсторонили від всіх змагань. Також було оголошено, що Росія позбавлена командного чемпіонату світу по спортивній ходьбі 2016 року.

Росіянам залишалося лише змиритися з таким покаранням. Повідомляється, що організаційний комітет з підготовки та проведення ЧС-2016 висловив співчуття у зв'язку з даним рішенням IAAF. У Росії також поскаржилися, що таке покарання є серйозним ударом по розвитку спорту в країні і демотивації легкоатлетів.

- Прийняття рішення про скасування змагань буде мати негативні наслідки для розвитку легкої атлетики в Росії і Казані. Десятки тисяч вболівальників та любителів спорту були позбавлені можливості побачити захоплюючі старти, а тисячі дітей і підлітків - стимулу для приходу в спортивні секції, - сказано в заяві організаторів ліги.

Нагадаємо, раніше Всесвітнє антидопінгове агентство (WADA) звинуватило Росію у повальному застосуванні допінгу легкоатлетів і рекомендувало IAAF виключити зі своїх лав.

Нова "бавовна": У російському Омську горять ємності з нафтопродуктами

четвер, 25 квітень 2024, 11:28

25 квітня в російському Омську на Красноярському тракті спалахнули три ємності з нафтопродуктами. Площа пожежі становить 500 квадратних метрів, передають Патріоти України. Деталі: Повідомляється, що на Красноярському тракті горять три ємності з нафтопр...

Крім повісток, військовозобов’язаним чоловікам в Україні надсилатимуть ще один документ: Що відомо

четвер, 25 квітень 2024, 10:59

За законом про мобілізацію, який набирає чинності 18 травня, всі чоловіки військовозобов'язаного віку мають протягом 60 днів з'явитися у ТЦК, щоб стати на військовий облік та оновити свої облікові дані, передають Патріоти України. Якщо вони цього не зр...